Singura problema este ca e in perioada de maturizare si in care este influentata foarte usor.Conteaza mediul in care traieste(familia care o educa, anturajul, etc) Daca o iubesti cu adevarat si ti-ai dori ceva serios incearca sa te gandesti la ce optiuni ai ca sa iasa bine si sa nu fie multe complicatii din care ati putea sa va certati.Incearca sa vorbesti cu ea despre ceea ce simti si sa vezi ce idei are. Poti sa ai o relatie frumoasa cu ea daca esti sigur ca si ea te iubeste pe tine si cum ea acum se formeaza TU o poti ajuta sa se formeze impreuna cu tine Nu stiu cu ce as putea sa te ajut sa iti dau o sugestie utila, dar cea mai importanta este COMUNICAREA! Logic la general este raspunsul meu pentru ca nu stiu ce fel de persoana este referitor la obiceiuri, placeri. Mult noroc in dragoste
Eu cred in dragoste la distanta. cred ca sunt un exemplu foarte clar ca asa ceva se poate, bineinteles daca se vrea si se lupta pentru asta, eu sunt impreuna cu iubitul meu de 2 ani si ne iubim enorm chiar daca stam in orase diferite si ne vedem mai rar intre noi este o legatura care nu se poate explica in cuvinte...cred ca mai simplu ar fi sa spun ca exista dragoste la distanta doar daca merita... Deci incearca!
Nu stiu daca trebuie sa va despartiti sau NU...eu cred ca ar trebui sa purtati o discutie fata-n fata si sa lamuriti chestile astea... dupa aia sa ca gandeti daca ramaneti impreuna sau daca nu
Offf nu stiu ce sa zic...intotdeauna relatiile la distanta aduc cu ele si dureri...si certurile cred ca sunt si din cauza asta dar poate si din cauza unor baniuieli gen ea crede ca o inseli si invers pentru ca nimeni nu e sigur ca ii este fidel unul celuilalt chiar daca zici tu ca e o relatie de un an jumate.sau poate fata s-a plictisit de distanta asta si vrea pe cineva mai aproape de ea.
Are doar 16 ani
Si eu la varsta ei credeam la fel(ca viata e roz si ca orice zboara se mananca). Insa mi-a fost alaturi,cea mai importanta persoana si am trecut prin acelea gandiri copilaresti si m-a invatat multe cu rabdare, intelegere si mult calm. Explica-i si a mia oara daca este cazul si o iubesti, maturizeaza-o tu si iubeste-o in continuare.
Offf, știu cum este, trec și eu prin același lucru, doar că distanța este mai mare Tot îți pot spune este să ai răbdare, fără ea ești pierdut. Prietena ta are 16 ani, este normal să viseze, să trăiască, la16 ani toată lumea este a ta. Tu, fiind mai mare, va trebui să înveți să accepți faptul ăsta și să încerci să te distrezi impreună cu ea. Dacă începi să o cicălești te va părăsi pentru că devii plictisitor. Așa că învață să-ți controlezi emoțiile și să te asociezi vârstei ei și ai să vezi că lucrurile vor merge mult mai bine! Sper că ți-am fost de folos!
Effy35 întreabă: