Incearca sa ii iubesti asa, fiindca chair daca te ai saturat de replica: "ei te iubesc la fel demult ", "esti prea mica sa intelegi", "asa e viata" etc, chiar asa este...
Daca ei nu se mai inteleg, nu se mai iubesc cum se iubeau cand te au avut pe tine nu se mai poate face nimic, nu stii ce s a intamplat de fapt intre ei, si poate nu mai poate fi reparat.
Iti zic din proprie experienta, decat impreuna si tot timpul nervosi, intorsi pe dos, certuri, tipete, fiindca vrei nu vrei acolo se ajunge mai bine asa, si sa ii vezi mai senini, mai impacati, mai linistiti. Iubeste i si ofera le bucurii si asa iti faci si tie viata mai usoara.
Profita de chestia asta, chiar daca e o situatie neplacuta si nefericita, priveste partea plina a paharului.
Tatal meu a murit cand eram mica, si Doamne ce n as da sa fii fost in viata sa pot macar sa vb cu el si sa il mai am din cand in cand in preajma chiar daca ei 2 nu ar mai fi fost impreuna.
Bafta!
Stiu ca iti este greu sa accepti situatia, dar iti spun si tie ca si baiatului meu:mai bine sa ii stii fericiti separat, decat nefericiti impreuna.Este vorba de viata lor personala pe care trebuie sa o faca asa cum simt ei.Totul este ca tu sa tii legatura cu amandoi, sa ii iubesti pe amandoi, sa ii respecti si sa-i ajuti. Dragostea lor pentru tine nu s-a schimbat la divort!
Este f rau ca de la o varsta ca asta sa se destrame familia. oare ei nu se gandesc ca copii sufera de pe urma divortului? sau sufera diferite traume emotionale? nu se pare ca nu se gandesc la asta, dar asta este si nu ai ce sa faci va trece o perioada pana cand te vei obisnui cu asta, si daca ei nu se mai intelegeau soarta, intr'un fel e mai bine decat sa se certe si sa fie numai scandaluri iti zic ca atunci vei suferi mai mult
Pa!
Buna. Nu pot decat sa imi imaginez cat de greu iti este. Insa imi dau seama ca nu prea ai cum sa ii impaci, pentru ca ei au luat decizia sa se desparta pentru ca asa considera ei cel mai bine. Nu cred ca ti-ar placea sa fie impreuna si sa ii vezi cum se cearta, ai suferi si mai mult. Incearca sa vorbesti cu ei, chiar daca nu mai sunt sot si sotie, sunt si vor ramane parintii tai. Este normal sa suferi dupa despartirea parintilor, insa cred ca te-ar ajuta sa vorbesti cu ei despre asta.
Hei:].
si eu am parintii divortati de la 7 ani:].
acum am 13.
inteleg ca`i greu, dar cu timpul te vei obisnui cu ideea.
Ar trebui sa nu te mai gandesti sau gandeste-te ca au facut`o pentru binele tau.Gandeste`te de ce au facut`o.Gandeste pozitiv!:].
Nu pot spune ca vei trece peste asta, adica sunt unele momente`n care iti vine sa mori, dar cu timpul vei vedea.Toate trec, dar amintirile raman.
Hugs.
Buna! Si eu am 12 ani
Parintii mei s-au despartit de cand aveam eu 4 ani.si m-a crescut tata.
La inceput eram la fel ca tine si vroiam sa ii impac dar acum m-am obisnuit.Stiu ca ai vrea sa ii vezi impreuna din nou dar daca ei s-au despartit inseamna ca au avut un motiv pe care probabil tu ''esti prea mica ca sa il aflii"(asa spun toti parintii) As vrea sa stiu tu cu cine stai acum. daca poti sa imi trimiti un mesaj pe TPU. si putem comunica
Si ai mei trebuie sa se desparta dar sa stii ca eu accept cu greau numai ca este decizia lor...eu nu sunt suparata pentru ca stiu motivul.PWP
Buna! si pariti mei sunt divortati de 5 ani la inceput plangeam si eu ca tine si vroiam sa ii impac dar plangi degeaba pentru ca ori ca ai face ei nu se vor impaca crede-ma si ew am trecut prin asta