| ExpLOS1OnE a întrebat:

Buna la toti.Am 19 ani si prietena mea are 18.Suntem impreuna de 8 luni, de la o vreme incoa nu stiu cei cu ea, se tot anina de tot ceea ce tine de mine, imi reproseaza multe chestii, dar eu incerc sa fac tot posbilul sa fie bine. Un exemplu anul asta voi intra la universitate anul 1 si ea imi incepe ca te vei duce acolo ca relatia noastra se va schimba, ca una alta.si eu ce sa-i zic? sa nu ma duc la universitate? e o prostie.tot timpul eu iau initiativa.de la o vreme incoace relatia parca e monotona, desi vreau sa fiu cu ea si o iubesc m-am saturat ca mereu sa iau intiativa in miinile mele, e suparacioasa si rareori cind ma intelege, iar eu in asa tempou imi pot distruge totsi nerviihappy dati-mi un sfat va rog!?

Răspuns Câştigător
Răspuns utilizator avertizat
9 răspunsuri:
| Luori a răspuns:

Discuta cu ea, spune-i ce te deranjeaza, spune-i ca in relatie este nevoie si de ea. Poate ca si ea este nesigura pe ceea ce simte si doreste, si de aceea a lasat-o mai moale, strica ocazii si nu se straduieste. Trebuie sa existe comunicare, sinceritate si intelegere. Trebuie, da?
Poate-i este frica sa nu te piarda, si de aceea se gandeste ca vei avea alta relatie cu altcineva la universitate. Spune-i ca nu ai de gand sa te duci la altcineva, dar ea trebuie sa se opreasca din a te indeparta, din ati lua avantul de-a lupta pentru relatie. Afla-i motivele pentru care ea reactioneaza asa; sunt sigura ca aveti destule lucruri de rezolvat/discutat/pus la punct/ scos la iveala.
Munciti amandoi; succes la universitate!

| Ezyo a răspuns:

Nu,in nici un caz nu renunta la facultate, bucura-te ca ai intrat, felicitari! Convinge-o sa continue si ea la anul' studiile si atunci veti fi chit. happy

| nico98 a răspuns:

Inseamna ca vrea sa se desparta de tine

| Andra_3863 a răspuns:

Trebuie sa realizezi ca intr`adevar,relatia voastra se va schimba,iar ea va deveni foaaarte geloasa. O sa i se para ca daca tu ai treaba si nu raspunzi la telefon,inseamna ca erai cu vreuna,si tot felul` de prostii d`astea. oh go on
Demonstreaza`i ca o iubesti,faceti chestii noi,iesiti la o terasa,faceti multe poze,iubiti`va mult [dar protejat...talk to the hand],ia`o din senin in brate,sarut`o pe neasteptate,cand va tineti de mana,strange`o tare [da` nu incat sa ii rupi degetele.] brusc,chestii d`astea marunte da` care sa o surprinda...
Daca incepe sa puna intrebari ca ce e cu tine, ce e cu schimbarile astea, zi`i ca iti pare rau ca pleci, ca iti va lipsi...chestii.
Pana la urma,tu esti barbatul,tu trebuie sa ai initiativa...tu esti cel care pleaca si trebuie sa o tii minte.big grin Fa`o sa aiba incredere in tine,si sa creada ca daca pleci,pleci pentru universitate,nu alte "fufe" laughing Iar dupa ce pleci, nu uita sa o suni dimineata si sa ii zici "buna`dimineata iubito" si seara, pentru noapte`buna. Iar peste zi doar ca sa vada ca iti mai aduci aminte de ea din cand in cand...big grin
Bafta la universitate :*

| YunaFFX a răspuns:

Ar trebui sa-i explici faptul ca daca te duci la facultate, relatia dintre voi nu se va schimba cu nimic, iar sentimentele tale fata de ea nu o sa se schimbe. Faptul ca o sa te duci la facultate presupune ca nu o sa va mai vedeti zi de zi, iar chestia asta o ingrijoreaza (gen poate o sa intalnesti persoane mai interesante decat ea). Asa s-a intamplat si la mine cand a fost vorba sa plece prietenul meu sa-si gaseasca un job in alt oras. Aveam impresia ca-mi scapa printre degete si eram putin dezamagita.
Iar el, de supararea mea, se simtea vinovat ca pleaca. Explica-i care e treba. Consoleaz-o si spune-i ca la anul va veni si ea la facultate si o sa se schimbe situatia. E un obstacol pe care trebuie sa-l treceti impreuna. E oarecum normal ce se intampla, pentru ca dovedeste ca tine la tine, ii este frica sa nu te piarda. Sper sa te ajute si sa treceti cu bine peste etapa asta. Mult noroc!

| lucian_9242 a răspuns:

Si eu sunt exact in aceiasi situatie, exact la fel, te inteleg perfect, sunt de 5 luni si trec in anul 2, la iasi, si nici eu nu stiu ce sa fac, si ea e foarte suparaciosa, se supara f repede, incerc sa o conving ca eu nu o sa o las pentru alta, si o ca o iubesc doar pe ea, si doar o sa vin si akas cand sunt la facultate in fiecare weekend, sau la doua, ca sa ne vedem, incerca si u sa ii zici la fel si poate o sa inteleaga big grin

| ExpLOS1OnE explică:

Frate de-ar fi asa usor cum spui.am incercat multe metoda.nu ma intelege de loc!big grin

| ExpLOS1OnE explică:

Andra...ea a avut parte de toate astea dar tot gaseste de ce sa se anine happy nu stiu ce sa mai fac big grin si inca. universitatea e in acelasi oras nu ma du in altul.suntem in Bucurestihappy

| ChocoBuff a răspuns:

Pai.nu stiu ce sa spun.sunt fata si recunosc ca da. fetele sunt uneori dificile.Incearca sa vorbesti cu ea, sa o intrebi daca a patit ceva.Spune-i ca tu chiar daca o sa pleci la universitate o sa o vizitezi cat de des o sa poti si o sa o suni mereu. Spune-i ca nu ai cum sa renunti la universitatate pentru ca acea universitate te ajuta sa iti creezi un viitor. Daca te iubeste o sa inteleaga.