Http://www.sfatulmedicului.ro/arhiva_medicala/ruperea-himenului
Eu nu am citit tot ce e aici ca nu am timp.Citeste tu.Nu trebuie s-a suferi, din cauza la o doctorita,, desteapta". Cauta dovezi, nu te lasa.
Mamica o crede pe ea, nu pe mine...da eu nu am facut inca asa ceva si stiu ca himenul se poate rupe in mai mute situatii
Imi pare rau de situatia in care esti si sincer, in locul tau i-as spune mamei adevarul indiferent daca nu ma crede ca tot eu cad prost spune-i mamei tale ca pur si simplu nu o minti ca nu ai facut-o si daca e nevoie jura-te.
Daca nu crede nici atunci vorbeste cu prietena ei ginecolog si intreab-o din ce cauza se mai poate rupe himenul
De-ai stie si in genunchi plingeam astazi la mama sa ma creada, dar nu ma credea. Nu stiu de ce nu doreste sa ma creada dar nu stiu ce sa fac, imi vin in cap fel de fel de prostii sa fac cu mine pentru ca nu ma crede mama.
Nu stiu ce sa mai zic... sper ca mama ta sa te creada caci intr-un fel si eu ma simt prost. vorbeste cu doctorita aceea "desteapta" si spune-i ca tu nu ai facut sex cu nimeni ca esti inca virgina...ce cauze mai sunt sa se rupa?
Si daca nu merge nici asta si trebuie sa ii spui ceva trebuie sa o minti desi nu e bine spune-i ca ai fost violata mai demult si iti era frica sa spui... (imi pare rau ca trebuie sa o minti REPET)......saaau daca mergi in club macar rar spune-i ca erai beataaa si nu-ti dadeai seama ce faci .
Himenul poate ceda:
- in cazul unui accident sau a unei lovituri;
- in cazul sportivelor de performanta, atunci cand corpul este suprasolicitat (efort);
- in cazul unor interventii chirurgicale prin introducerea in vagin a unor instrumente medicale;
- in rare cazuri, prin introducerea unui tampon intern;
- in urma masturbarii;
- in unele cazuri, fara cauze aparente.
Lipsa himenului nu indica neaparat prezenta contactului sexual si nu poate demonstra pierderea virginitatii!
I-am spus de viol, am incercat asa vrianata ineseara, mi-a spus ca tot nu ma crede.
Deci daca tu esti sigura ca nu ai facut nimic cel mai bine ar fi sa mergi cu mama ta la un alt ginecolog. Si mai apoi sa o dati in judecata pe individa aia. Nu inteleg oricum in ce fel si-a dat ea seama ca tu ai o infectie! Ti-a bagat ceva inauntru? pentru ca asta inseamna ca ea te-a dezvirginat.
Parerea mea e sa nu ii spui mamei ca ai facut ceva ce nu ai facut! Si nu o mai da cu violul, exista riscul sa ca situatia sa devina foarte grava.
Mama nu doreste sa mergem la alt medic. Da mi-a bagat nu stiu ce si mi-a luat o analiza.
Spune adevarul fata. Chiar daca nu te crede, ce naiba te complici atata cu minciunile? Du-te la alt ginecolog cu maicata ca sa vada ca exista o gramada de motive pentru care himenul se poate rupe. Succes!
Nu stiu ce sa-i mai spun si cum sa o fac sa ma creada, chiar si acum a venit la mine in camera si mi-a spus ca duminica sa ii spun adevarul. Dar eu nu am facut nimic. Se vede ca totusi va trebui sa o mint ca am facut-o cu cineva, alta iesire din situatie nu am pur si simplu.
Nu am ce advear sa spun, ce nu am facut nu am facut, eu singura nu pot sa ma duc la ginecolog, am incercat odata singura cu 1 luna in urma si nu mi sa primit nimic, mi-a spus ca trebuie sa ma prezint cu unul din parinti. Ea la altul nu doreste, spune ca in altcineva nu are incredere.
Dar tu realizezi ce se va intampla daca ii vei spune asta? de ce nu iti susti cauza? sti ca acel medic poate face inchisoare pentru ce a facut? eu te sfatuiesc sa mergi singura la iml si sa ceri un test de virginitate si sa povestesti ce ai patit. cauzul asta ar trebui sa ajunga in instanta! practic ea te-a dezvirginat!
Investigheaz'o pe prietena aia a ei.Afla mai multe despre ea, poate nu e asa de incredere cum crede mama ta si dupa mergeti la alt ginecolog.
Da oricum nu ma va crede pe mine, da pe proasta ceea, si cam nu am ce afla despre ea asa interesant, nici macar nu e maritata pe cit de proasta si rea mai este nici copii nu are.
Exista diferite tipuri de himen.e posibil ca al tau sa fie cumva deja cu o gaura in el, chiar daca nu ai avut contact sexual.De ce nu cauti pe net despre timpurile de himen..arata-i si mamei tale si cere-i sa te duca la alt medic decat prietena ei, pentru a-i demonstra adevarul.Si daca i-as dovedi mamei ca e adevarat as face-o pe doctora aia idioata de toata cacaoa cu o reclamatie la conducerea institutiei in care munceste sau chiar una penala pentru daune morale.Scrie-ne cum ai rezolvat problema! Succes!
Mama e judecatoare, nu ma permite ca acest caz sa ajunga in istanta de judecata, sunt singurl copil in familie si lucrul acesta ma inerveaza, mereu parintii au fost cu ochii pe mine si mereu sub supraveghere, odata nu am putut sa fac un pas liber fara ca ei sa ma observe. sau sa tie.
Complicata treaba.E mama ta si ar trebui sa te creada, reproseaza'i asta. Spune'i ca tu chiar spui adevarul si chiar daca zice ca nu e adevarat, tu sustine acelasi lucru pana te crede.Sa te vada sigura pe tine.Si daca nici atunci nu te crede, scuza'ma dar asta nu e mama!
Am citi pe net cred ca toate articolile despre himen, ce folos sa-i arat mamei? pe cit e es de severa nu o intereseaza pe dinsa articolile acestea, ea crede mai mult in realitate, doamne cit am rugat-o astazi sa ma duca la altul dar fara nici-un folos, mi-a zis ca nici un fel de alt medic, decit prietena ceea a ei...sincer, eu cred ca alta iesire din situatie nu exista decit sa mint ca chiar am facut-o cu cineva, si unde si cind...Mia spus ca numi va face nimic macar daca ii voi spune adevarul. Nici tata si nici nimeni nu va mai afla, da eu nu am facut nimic.
I-am spus ca de ce o crede pe ea si nu pe mine, si mi-a raspuns, ca un medic stie ce vorbeste si stie ce face, ii imposibil sa mai vorbesc cu ea linistit deja si sa sustin ca inca sunt virgina. Ce sa fac in afara de asta? cum sa mint? alta iesire pur si simplu nu am si gata. Ea nu ma va crede sunt increzuta de asta 100000%
Atunci eu cred ca ar fi mai bine sa vorbesti cu tatal tau si sa-i explici situatia.Doar nu va carede mama ta ca singura te bagi in gura lupului daca nu ai dreptate. Cere-i lui sa te duca la alt medic! O minciuna nu ar face decat sa inrautateasca situatia! Eventual du-te singura la institutul de medicina legala, chiar daca dai alocatia ta.si arata-le alor tai parinti adevarul.
Sunt absurzi. Cu atat mai mult nu ar trebui sa recunosti ceva ce nu ai facut...nu stiu ce altceva sa mai zic. Incearca cu alt ginecolog sau la iml...
Glumesti? tata ma omoara sa-i spun asa ceva, ii procuror, inca ii mai sever ca mama, Daomne de aude de asa ceva nu stiu ce imi face.
Deja innebunesc din cauza la idioata ceea, nu stiu ce sa fac.
Cu atat mai mult va aprecia adevarul daca este corect! Relatia dintre parinti si copii nu trebuie sa fie una de frica! Si apoi ce crezi? ..ca daca torni o minciuna, mama ta nu-i va spune lui nimic? Nu face nici un gest extrem din cauza disperarii legate de aceasta problema! Sunt curioasa insa ce i-ar zice tatal tau acelei doctore care a dat acest verdict de rahat?