anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna la toti..Am o problema nici nu stiu cum sa incep. Cu jumatate de an in urma mi-a aparut acnee pe fata. Am folosit diferit tratament dar fara nici-un efect, am fost si internata si intr-un spital dermatologic dar fara nici-un efect. Astazi am fost cu mama la ginecolog, o prietena de a ei. Eu am 15 ani, primul control ginecologic. La urma ginecologul i-a spus mamei ca am avut relatii sexuale. Da eu inca nu am avut asa ceva. A spus ca mii himenul rupt si asta inseamna ca am avut relatii sexuale. Asa-i de proasta, eu inca niciodata in viata mea nu am facut asa ceva si inca nu am in gind. Mama cind a auzit doamne fereste ce a inceput. Acasa scandalul inca mai mare a fost, si mi-a zis ca daca nu-i spun cind si cu cine am facut-o ma spune tatalui, da tata ii sever a naibii, ma tem de el, am fost nevoita sa-i spun ca chiar am facut-o, si mi-a dat ragaz pina duminica seara eu trebuie sa-i spun tot adevarul ca de nu va afla tata. Si plus la asta nu stiu de unde naiba mi-au mai gasit si o infectie, nu SIDA, dar eu am inteles ca himenul se mai poate rupe nu numai in timpul relatiilor sexuale. Daca eu nu am facut asa ceva, de ce medicul acela a trebuit sa o minciuneasca pe mama si sa faca tot acst scandal? Pur si simplu eu nu stiu deja ce sa fac duminica. Ajutati-ma, ce sa-i spun? cu cine am facut-o si unde? eu idee nu am ce sa-i spun in privinta la asta, ajutati-ma voi, numai fara glume, eu sincer sunt descurajata si nu stiu ce sa fac. Iam spus mamei ca nu am facut asa ceva, ea imi spune ca eu o mint, si daca voi continua tot asa, va fla si tata si directorul de la liceu si tot liceul, asta va fi o rusine mare pentru mine, pe cind eu nu sunt vinovata cu nimic. Va rog sfaturi, ceva idei, numai fara glume.Va rog Frmoss!

53 răspunsuri:
| mary4048 a răspuns (pentru Oana92):

Bine ar fi sa nu fi facut nici un fel de analiza, adica sa nu fi umblat acolo, altfel problema se transforma intr-una penala.fiindca in urma unei expertize, acest lucru poate fi dovedit.Eu inca raman la convingerea ca tatal trebuie sa stie despre toata tarasenia si sa ia masuri.Refuz sa cred ca si-ar acuza propriul copil, inainte sa aiba dovada.

| Oana92 a răspuns (pentru mary4048):

I-a facut analiza! De asta zic ca e grav, e malpraxis si inseamna(sau ar trebui sa insemne) puscarie! Si eu cred ca ar trebui sa stie, dar daca e la fel de tacanit ca mama e de rau.

Oricum eu nu inteleg cu cei ii ajuta sa stie "amanunte"! E absurd...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Daca intr-adevar e asa cum sustii, vb cu parintii, mergeti impreuna la un alt medic ginecolog spune-i prin tot ce ai trecut si ce sfaturi va poate oferi pentru a demonstra ca nu ai avut contact sexual chiar daca aceea dna sustine ca numai ai himen, etc.in ce priveste infectia o poti lua de la wc foarte usor, de la o raceala netratate, etc. totusi nu inteleg de ce ai avea nevoie de idei cand poti gasi un alt medic cu care sa rezolvi problema fara sa inventezi scuze inutil.ceva...nu miroase a bine. totusi intodeauna parerea unui alt medic e binevenita. succes si sa ne tii la curent.

| aSH a răspuns:

Spune-i adevarul si spune-i sa te mai duca la un control la un alt doctor sa vada. Da ai dreptate se poate rupe si din alte motive nu trebuie neaparat sa ai relatie cu cineva.

| Floarteablbastra a răspuns (pentru anonim_4396):

Pai m-as duce eu la altul, dar nu-mi da voie.

| Floarteablbastra a răspuns (pentru aSH):

I-am spus nu ma crede, ea totusi este increzuta ca am avut relatii sexuale.

| Floarteablbastra a răspuns (pentru mary4048):

Nu stiu nu stiu ce ia spune, dar la sigur o va flocai

| Floarteablbastra a răspuns (pentru Oana92):

Ce idioata mai este, nu i-am facut nici-un rau ca ea acum sa-mi faca asa ceva

| Floarteablbastra a răspuns (pentru Oana92):

Nu stiu eu ce a folosit ca nu ma prea pricep eu in medicina asta a lor, dar cind mi-a baagat intrumentul acela inauntru, ma durat a naibii de tare.

| Floarteablbastra a răspuns (pentru mary4048):

Eu nu m-am asteptat la nici-un fel de control, cind am auzit-o ca ma va controla,, pff am ramas socata, eu m-am dus cu acneea da ea, cu totul altceva aiureste.

| aSH a răspuns:

Daca e asa si te-a durut foarte tare se poate ca in momentul acela cand la bagat sa se fi rupt nu este nimic exclus

Posibil.

| aSH a răspuns (pentru Floarteablbastra):

In cel mai rau caz spune ca atunci cand ai facut baie cand ai vrut sa te speli in zona intima ai bagat 2 degete sa te speli bine si ti-a curs sange dar nu ai stiut ce s-a intamplat gasesti tu ceva

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Floarteablbastra):

E asta-i buna! mergi cu o ruda de gradul 1, bunica, verisoara, matusa, unchi. daca intr-adevar este asa cum spui cineva din familie sigur iti va fi aproape indiferent daca spui sau nu adevarul. si sincer nu vad de ce a inceput cu un control de genul acela daca erai virgina? himenul se vede e la o posta? iar tu domnita, cum de ai acceptat asa ceva!? si in primul rand pentru acnee mergi la ginecolog? se merge la dermatolog. ceva din ceea ce spui nu se lipeste. iarta-ma dar sunt putin nu tocmai convins de ceea ce spui.

| Floarteablbastra a răspuns (pentru anonim_4396):

Pai am mai spus, am fost la 1 dermatolog si nu m-a ajutat tratamentul, apoi am fost la o clinica deja privata de dermatolgie dar la fel fara nici-un efect, am fost chiar si internata 2 saptamini acolo, iar miercuri medicul de familie m-a trimis la ginecolog, adica poate sa aiba vreo legatura cu hormonii din organism, si proasta ceea de medic mi-a spus ca intrii sa ma controleze, si eu stateam fara nici-o grijia, pentru ca stiam ca nu am de ce sa ma tem, dar la urma mi-a facut-o 'desteapta' ceea.

| Floarteablbastra a răspuns (pentru Floarteablbastra):

Intii*

| aSH a răspuns (pentru Floarteablbastra):

Lasa-mi id tau sa vorbim in privat

| Floarteablbastra a răspuns:

Traim

Ai odnaklassniki?

Daca da, spune-mi cum esti scrisa

| AtateaConditii a răspuns:

Eu stiam ca nu are voie sa dezvaluie ginecologului nimanui numai cu acordul tau, dar din cate am inteles ca e prietena cu mama ta poate are ciuda pe tine si vrea sa te bage in rahat. Ii adevarat ca himenul se rupe din mai multe cauze. Dar ca sa fii sigura ca nu te-a mintit uita-te cu oglinda si vezi daca e perforat, nu e o rusine, e corpul tau si ai dreptul sa te stii pe dinafara cat si pe dinauntru.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Floarteablbastra):

Trist

| Ingerasulinocent a răspuns:

Cred ca mama ta si-a pierdut de mult increderea in tine. Ai spus "eu m-am dus cu acneea si..." Mama ta voia sa te controleze!