| ramona31 a întrebat:

Buna la toti colegi de pe acest site.numele meu este Ramona.imi caut sora de cand ma stiu prin toate posibilitatile care le-am stiut si putut.se numeste IEPURE DORINA FLORINA. e nascuta in judetul SALAJ comuna CRASNA la data de 1978.08.16.astept raspunsul dumneavoastra pe adresa mea de e-mail.ramona_pheonix@yahoo.com.

Răspuns Câştigător
| doc69 a răspuns:

Buna Ramona fa cerere cu datele pe care le ai la o directie pentru protectia copilului si apoi cu ajutorul lor la bazele de date ale politiei nationale. Daca datele sunt corecte atunci o sa o afli fff usor.succes

6 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Te poti adresa cu o cerere la Registrul National de Evidenta a Persoanelor(RNEP) ori la Serviciul Public Comunitar Local de Evidenta a Persoanelor (SPCLEP) de care apartii, gasesti adresele pe site-ul oficial al RNEP, dai toate datele, spui motivele si soliciti sa-ti comunice adresa surorii tale. Succes si numai bine!

| ramona31 explică (pentru Ioandelasal):

Multumesc pentru raspuns.am sa incerc sa caut asa cum mi-ai scris.laughing

| maria4567 a răspuns:

Inscriete la emisiunea gasestemi familia. poate o sa o gasesti pe sora ta. sper ca o sa va regasiti si o sa fiti fericite.

| ramona31 explică (pentru maria4567):

Multumesc de raspuns.dar eu nu traiesc in Romania de mai bine de 15 ani.de fapt m-am inscris cand am trait in Romania la surprize, la iarta-ma.dar nu am primit nici un raspuns.dar totusi iti multumesc pentru raspunslaughing

| Loca a răspuns:

Pai inscriete la emisiunea Gasestemi familia!

| ramona31 explică (pentru Loca):

Multumesc pentru raspunslaughing