| Maya155111 a întrebat:

Buna la toți,

M-am despărțit deja a doua oară de iubitul meu.
Și asta din inițiativa mea, pentru ca nu ma simțeam prețuita și iubita, chiar dacă el îmi oferea atenție, dar nu știu, ceva lipsea…

Și acum, vreau sa fim împreuna din nou, am uitat totul ce nu era ok in relația noastră și mi-a rămas doar momentele frumoase împreuna.

Nu înțeleg ce se întâmpla cu mine, când eram împreuna, voiam sa ne despărțit, și eram sigura de asta.
Dar acum sufer după el…

Cineva a mai fost intr-o astfel de situație? Cum ați ieșit din toată chestia asta ca eu deja de o luna sufer?

Răspuns Câştigător
| VoidEternal a răspuns:

Seteaza-ti așteptări realiste. Relațiile presupun efort și mai ales răbdare din partea amândurora, dragostea de Instagram, cea din filme și cărți este ficțională.

Nu știu ce înseamnă mai exact "nu mă simt apreciată" dar gândește-te mai întâi, tu la randul tău, te comporți așa cum vrei sa se comporte el cu tine? Oferi iubirea la care te aștepți? Sau ești încă blocată in mentalitatea arhaică conform căreia femeia e prințesa de pe tron și bărbatul bufonul care face tumbe ca să-i facă pe plac?

"It takes two to tango" și atâta timp cât nu sunteți pe picior de egalitate în drepturi și obligații, și atâta timp cât nu îți dezvolți maturitatea necesară să înțelegi ce înseamnă o relație de fapt, te vei învârti în același cerc, iar și iar și niciodată nu vei fii fericită, pentru că vei căuta inorogi și zâne.

8 răspunsuri:
| dullcat a răspuns:

Buna.Eu cred ca ar trebui sa dai putin pe pauza si sa iti pui un semn mare de intrebare care sa justifice de ce ai(ati) ajuns aici.Totusi, de fiecare data a existat un motiv, unul care este recurent? Pai asta inseamna ca va veti desparti si impaca din nou, a treia oara, apoi iar si iar? Cum vei gasi acel ceva care lipsea daca nu poti descrie ce este? Trebuie rezolvata problema, altfel nu va tine deloc relatia.

Sa fii implicata asa intr-o chestie on and off e foarte obositor, atat din punct de vedere emotional cat si psihologic. Poate e mai bine sa va opriti aici, fiecare sa mearga pe drumul lui.Stiu ca nu asta vrei sa auzi, imi pare rau, dar cred ca asta e necesar sa auzi.

| Freya1 a răspuns:

Probabil te plictisești, sau ești un pic imatura.

Cred ca dacă te vei reampaca cu el ar trebui sa și vorbiți, sa ii spui ca te simți intr-o monotonie continua și sa schimbări ceva la timpul petrecut împreună.
Dacă nici asa nu merge înseamnă că nu e de tine și trebuie sa treci o data peste.

| Lioana a răspuns:

Tu ești propriul tau dusman in cazul asta. Iti faci rau singura.
Trebuie sa afli ce vrei. Vrei cu adevarat sa fii cu tipul acela? Poti accepta toate acele lipsuri pe care le simteai? Pentru ca le vei simți din nou. Poti sa fii tu o persoana mai buna si mai toleranta daca reluati relatia?
Daca da, atunci cauta-l pe fostul tau, cere-ti iertare si impacati-va. Daca nu, atunci asteapta si timpul va vindeca acea rana. Nu te poti juca asa cu sufletul omului. Poate ca si tu l-ai făcut sa sufere. E posibil sa nu te ierte. Fii pregatita pentru asta.

| AmandinaDragan a răspuns:

Cati ani ai, puicutza?

| Daz01 a răspuns:

Lasă-l să fie fericit cu o persoană care este la rândul ei fericită că primește atenție și dragoste din partea lui. Succes.

| Iulianaiuli78 a răspuns:

Da,am pățit si eu asta când eram împreună cu un tip, e din cauza ca el nu îți oferă siguranță, totul vine de la el... după el, o femeie simte când este lângă bărbatul potrivit, nu mai duce lipsă de așa ceva.

| VoidEternal a răspuns (pentru Iulianaiuli78):

Exact, totul vine de la el, femeia nu trebuie sa facă niciun efort pentru relația respectiva, doar să aștepte compatibilitatea perfecta care vine direct din stele, fara sa fie nevoie de niciun compromis sau înțelegere din partea ei, răbdare sau vreo fărâmă de "personal growth". Bărbatul este singurul responsabil să facă relația să meargă, femeia doar evaluează performanța și se gândește la ce ii lipsește lui ca să o facă pe ea fericită. happy

| Iulianaiuli78 a răspuns (pentru VoidEternal):

Glumă...ok