Relatiile la distanta rezista greu.Incercarea asta nu o trece oricine. 5o de km nu sunt intr-adevar multi, altii s-au casatorit cu distante mai mari intre ei. Eu cred ca ai fost doar ceva pe moment. Poate la inceput a fost entuziasmat, poate s-a speriat si si-a dat seama ca nu mai vrea, poate are o prietena si tu ai fost de umplutura cat au fost ei despartiti o perioada, poate chiar are probleme si nu mai poate vb la fel ca inainte... pot fi multe. Dar cel mai mult cred ca nu s-a gandit niciodata la ceva serios cu tine. Si oricum ar fi, daca el nu te mai cauta si nu te mai baga in seama, lasa-l. Pana sa ti se intample toate astea nu tineai la el, dar acum tii, fiindca asa se intampla mereu, cand avem ceva de obicei refuzam si cand simtim ca pierdem ne agatam cu disperare de acel om, dar e doar un instinct, nu e dragoste. Eu zic sa-l lasi in pace, nu-l cunosti, nu poti stii cine e, poate e la puscarie si n-are voie sa sune, nu poti sa stii si de altfel oricum rabdarea este cea mai buna solutie. Daca intr-adevar are probleme si nu poate sa vb cu tine acum, intr-o zi poate o va face, daca nu asta e, cauta altu care te vrea intr-adevar
Eu zic sa nul mai cauti daca el e indiferent fi si tu...si daca chiar avea dreptate in ceea ce iti zicea te va cauta vazand ca tu nul cauti si nu esti disperata dupa el ...ar mai fi o chestie ori si-a gasit pe altcineva. ori chiar are probleme baiatu dar cu capu ca nu stie ce vrea si ii face pe alti sa sufere in urma sa gandeste-te bine ce vei face sper sa te fi ajutata cu ceva
E greu sa ai o relatie la distanta si mai ai ales ca sa o pastrezi. E placut sa cunosti pe cineva cu care sa stai de vb, sa ai pe cineva la care sa te gandesty, mai ales ca banuiesc canu v-ati cun fata in fata e si mai palpitant. Te gandesty mereu la el fiindca e sentimentul de necunoastere, oricat de multe ai sti despre el, nu face nimic pana nu va cun personal. Sfatul meu e sa incerci sa pari indiferenta un pic, la urma urmei il cun de pe net nu stii daca tot ce ti-a spus este adevarat, daca el simte ceva cu adevarat pentru u si u la fel o sa fie ok, daca nu, nu ai nimic de pierdut, ai 21 de ani si toata viata inainte sa cunosti baieti de care sa iti placa si invers. stai pe pace ca totul va fi ok ...nu te stresa prea rau
O relatie virtuala ramane virtuala si in sentimente!
Eu spun sa ii propui tu sa va intalniti, asa vei vedea clar daca este sau nu interesat de tine. La aceasta intalnire sa mergi insotita de cineva ca asa e cel mai bine. Daca nu vrea, te amana sau pare plictisit, lasa-l in pace si continua-ti viata!
Nu uita: nu ai cum sa tii la o persoana pana nu o vezi, o cunosti. Nu tii la el, crede-ma e vorba doar de dorinta de a vedea ce se ascunde in,, spatele,, monitorului!
Eduard mentionez ca el a fost cu ideea de a avea o relatie la distanta, si tot el a zis ca 50 de km ii face in juma de ora (distanta dintre orasele noastre). Timp de o luna am tot vorbit si l-am intrebat multe lucruri, a fost un copil cu greutati, a ramas fara tata de la 7 ani, si de la 14 ani a inceput sa lucreze. Tot ce are acum, are prin fortele proprii si se bucura de roadele muncii sale. El a tot insistat cu asta, eu fiind mai sceptica, el fiind cel optimist spunandu-mi ca nu ma lasa la mine in oras, ca "ce cred ca ma lasa aici?" A zis ca va vrea sa locuim la el, daca e sa fie ceva frumos si de durata
Incepi sa tii la o persoana pe care nu o cunosti? Cu care ai vorbit doar la telefon, sms-uri si pe mess? El a fost destul de clar, in ce a zis nu cred ca a lasat nimic de interpretat. Vrea pur si simplu sa fiti amici.Nu iti mai fa iluzii.Nu are sens.Ai 21 de ani, cauta-ti dragostea ceva mai aproape de tine. O relatie la distanta e destul de greu de intretinut si sansele ca ea sa reziste in timp sunt infirme
Poate ca iti place caracterul lui, dar tu deja te comporti ca si cum ai avea o relatie cu el prin bombardamentul cu mesaje asupra lui
Onutzu pai situatia e exact pe dos eu vroiam sa fim amici tocmai din cauza distantei, in aceasta luna tot el ma suna mai mult, imi dadea raportul de fiecare data unde mergea, chiar si la serviciu ma suna cand avea pauza, pe mess nu a fost data sa nu ma bage in seama, si avand masina imi tot spunea ca distanta nu ar fi o problema. Ultima oara cand am vb cu el, parea nelinistit, ingrijorat, mi-a zis ca are probleme, si se auzea in voce ca era nervos ... Nu inteleg totusi dc nu are timp macar 1 min sa imi spuna ca el e bine. mi-a spus pana acum ca el ii un tip care spune totul orice ar avea de zis, spune totul in fata. Iar daca nu mai vroia sa aiba de-a face cu mine isi putea schimba numerele de telefon si gata cred si eu, nu stiu ce sa mai zic, ma minunez ce probleme grave poate avea de nu are timp nici de un mesaj de nb
@eyogrl.Cu atat mai multe motive sa renunti la el. A fost frumos cat a fost, dar daca el are toane de astea nu ai de ce sa stai sa le asculti.Renunta pur si simplu, e cel mai bine
Lasa l nu insista. cauta pe altcineva care este interesat de o relatie. poate a gasit pe altcineva. vb si tu cu mai multe persoane. Ce s a pradat tara de baieti/? fii serioasa vei gasi si tu pe cineva si apoi esti tinara doar nu vrei sa ti legi capul de acum. distreaza te