Cam complicata situatia, dar tu o poti simplifica foarte usor daca iti doresti...si tocmai de aceea te intreb asa: Tu ce-ti doresti de la viata, de la tine, de la ea, de la voi? Raspunde-ti la asta si deja ai gasit raspunsul.
Nu e normal intr-o relatie in care doi oameni se iubesc sa se creeze astfel de situatii, si aici vorbim de respect, din simplul fapt ca ea isi petrece atat de mult timp socializand intens cu o seama de indivizi e lipsa de respect la adresa ta, de ce ar avea nevoie de atata atentie din partea a terte persoane cand are atentia ta? Fie nu te iubeste(sau te iubeste prea putin), motiv pentru care desconsidera relatia voastra pentru ca altfel ar fi si ea acolo pentru tine nu doar tu pentru ea. In plus scaparile de genul asta nu au ce cauta intr-o relatie pe care o ai cu un om care conteaza pentru tine, nu zice nimeni ca trebuie sa se inchida si sa lase totul la o parte pentru tine, insa ce-i prea mult e prea mult, singura atentie pe care ar trebui sa o caute, e atentia ta. Acum tu stii mai bine ce-ti doresti, dar eu zic sa te mai gandesti la ce-ti doresti si la modul in care percepi tu relatia voastra raportata la idealul tau de relatie. Succes iti doresc indiferent de ce alegi sa faci in privinta asta!
Păi eu îmi doresc o relație cu ea si țin la ea, si plus ca avem un an împreună, eu am vorbit si cu mama ei, i-am explicat cum sta situația
La care ea a zis "Ca eu am luat totul prea in serios asa dintr-o dată"
Păi frate cand ne-am cunoscut i-am zis de la bun început că vreau o relație serioasă, la care ea a spus că si ea vrea
Si na ce pot să mai zic
Poate mă iubește prea puțin de nu vrea sa dea atata importanța la relație
Si nu o vad sa ii pese asa mult de relatia asta, o observ, îi pasă prea puțin
Si eu ma consum in mine...
Si atunci ce mai astepti? Sa ajungi intr-o depresie ceva din cauza ei, asta iti doresti? Eu zic sa te mai gandesti un pic, intr-o relatie e nevoie de doi, care sa se iubeasca reciproc cel putin egal unul pe celalalt, nu e normal ca pe unul sa il doara inima si pe celalalt sa-l doara in cot. Faptul ca ea a spus ca isi doreste o relatie serioasa asa nu inseamna ca si simte nevoia sa o aiba, poate a spus asta pentru ca tu ai spus asta, nu pentru ca asta isi dorea sau simtea atunci, sunt mai multe variabile aici. Eu zic totusi sa lasi de data asta sa ia decizia mintea, pentru ca inima ta momentan nu accepta situatia, cantareste lucrurile un pic si ai sa vezi ca nu e ceea ce iti doresti. O relatie serioasa se cladeste pe baza unor oameni care se iubesc, se respecta, se asteapta, se inteleg, isi acorda importanta si atentie, le pasa si isi doresc, asta trebuie sa gasesti tu, tipa asta nu pare sa iti ofere decat amagire. Succes in tot ce faci si sper sa iei cea mai inteleapta alegere pentru tine!
Poate si.a facut de cap cu ei. Ar trebui sa o iei pe sus si sa o trimiti la masa acasa. Aia nu va fi in stare sa munceasca si va fi carne de trafic sexual
Genul asta de taratoare feminine nu merita nici respect si nici iubire, iti irosesti total aiurea timpul cu una ca aia...scuza-ma ca-ti zic dar esti naiv grav ca sa nu zic altfel,, pentru ca accepti sa faca ce vrea din tine, intra putin mai tare in ea si aranjeaz-o.
Las-o,nu fii fraier
Tu nu vezi ca nu ii pasa de tine, cum naiba accepti faptul ca vorbeste cu alti baieti, las-o dracu' lumea ei
Caut alta fata, cu asta iti pierzi timpul degeaba
Fie ca accepti situatia, fie ca te desparti de ea. Este dependenta de retelele de socializare si nu o vei schimba. Nu ar fi trebuit sa iasa cu respectivul. Motivul pe care ti l-a dat este aberant. Chiar daca ala avea adresa ei, nu era obligata in niciun fel sa iasa cu el. Iar tu ai aflat mult mai tarziu, ceea ce iarasi nu e in regula. Daca tipii cu care vorbeste se dau la ea, esti intr-adevar la risc. Unii dintre ei vor sti cum sa o convinga. Mie mi se pare ca exista semnele unei relatii care este pe duca. Parerea mea este sa treci mai departe. Incepi si tu sa vorbesti cu fete si sa te gandesti deja sa iti gasesti pe altcineva. Daca nu ii place, sa inceteze sa mai vorbeasca cu baieti. Mie mi se pare ca nu te iubeste si ca isi bate joc de tine.
Si am uitat sa specific ca este genul ce posteaza pe net fbk, insta, etc, si îmi da si block sa nu ii pot vedea story-uri sau chestii de genul, e genul ce pune poze si spune ca "Vreau parere sa Vreau note" deci Wtff, ce naiba e asta?!
Posteaza story in care le spune la toți ca vai "esti o bunaciune de băiat", sau "esti atât de drăguț, atât de dulce, etc" astea sunt lucruri ce ma fac foarte gelos, si am incercat sa ii explic si nu înțelege
Ti-am spus parerea mea: incepi prin a-i raspunde cu aceeasi moneda (vorbit cu fete, o blochezi si tu), nu ii spui ca va despartiti dar iti cauti alta. Cand ai pe altcineva, adio si n-am cuvinte! Relatia asta a ta nu duce nicaieri. Era o vorba gandita ca o gluma: "Sfarsitul groaznic este preferabil groazei fara sfarsit". Pe baza experientei mele de viata am constatat ca e mult mai adanca decat pare. Nu are rost sa te chinui intr-o relatie care nu merge.
Sincer, e o problema. Nu e chiar normal sa vrea mereu confirmari din partea altora ca e ok. Ori are o stima de sine extraordinar de scazuta, ori e pur si simplu genul care nu se multumeste cu un singur spectator. Oricum ar fi, nu e ok. Si faptul ca ignora rugamintea ta de a nu mai fi chiar atat de implicata in viata virtuala, iar nu e semn bun. Parerea mea e ca relatia ta merge in virtutea inertiei si pun pariu ca daca te-ai desparti de ea, pe ea nu ar afecta-o prea mult. Si-ar gasi repede consolare cu altul/altii. Nu cred ca poti construi ceva cu ea atata timp cat te lovesti de un zid. Gandeste-te bine daca merita.
Pff, pai si atunci ce mai astepti baiete? Sa te insele cu tine in camera? Sau ce?
Inca nu inteleg ce mai cauti cu ea . Aveti un an si va certati de parca ati fi casatoriti de 20. Oamenii nu se schimba. Treci peste. Ce relatie e asta in care stai si te certi zilnic? Poti sa te certi si cu vanzatoarea de la colt, de alte lucruri ai nevoie intr-o relatie, nu mizerii din astea. Voiam sa-ti zic ca e o proasta, dar nici tu nu esti mai presus, din moment ce stai sa fii calcat in picioare de asemenea specimen.
Nu te supăra, mi se pare ca esti prost daca ramai cu ea. Mi se pare oribil comportamentul ei, te jigneste indirect. Sfatul meu e sa te duci cat vezi cu ochii.
Poți lua vacanța mare în legătură cu ea! Ea caută unul cu bani adică cu mulți bani. Așa se comportă femeile care umblă după statut social.
Las-o vere, nu vezi ca pe ea o intereseaza mai mult lumea virtuala pe care si-a creat-o? Daca este asa inseamna ca nu are nevoie de tine. Poate te tine doar s-o intretii in timp ce ea isi face de cap.
Oh! Rețele sociale?
Nici nu pot sa număr greșelile tale gramaticale.
E o relație toxică, iesi din ea cat de repede. Intr -o relație mai comunici si cu alti băieți dar nu ce spui tu ca face conversatie aiurea pe chat si ii invita in oras. Fata asta nu te iubește, nu te respecta, nu iti acorda timp. De ce esti cu ea?!
Scuze pentru atatea greseli, este auto corectorul,
Motivul pentru care sunt cu ea este ca o iubesc si sunt atașat de ea...Ce pot sa zic