| CaptainPanda a întrebat:

Buna lume! Am si eu o problema sper sa ma puteti ajuta.Deci; maine plec la munte(Brasov)cu mama si cu prietena mea cea mai buna.La inceput mama a spus ca o sa stam 3 zile(asta fiind ieri)iar azi a spus ca nu mai mergem la Aqua Park si ca o sa stam 2 zile crying(((((((( EA VREA SA MA URC PE UN MUNTE TAMPIT! CE SA FAC CA SA STAM MAI MULT?

Răspuns Câştigător
| IrinaAndreea a răspuns:

Probabil are ea niste motive intemeiate pentru care a luat aceasta decizie si pe care poate ca nu vrea sa ti le spuna, ca sa nu te ingrijoreze inutil. Iti recomand sa fii intelegatoare cu ea si sa apreciezi faptul ca totusi te ia cu ea in aceasta excursie / vacanta. Daca te vei arata intelegatoare, este posibil ca mama ta sa capete incredere in tine si sa iti spuna chiar ea motivul pentru care a fost nevoita sa reduca numarul de zile. PS: E chiar frumos in Brasov, mai ales pe munte, sper ca o sa-ti placa pana la urma, mai ales ca mergi si cu prietena ta cea mai buna. Distractie placuta si drum bun! happy

5 răspunsuri:
| Aimèeeee a răspuns:

Nu e chiar asa de urat la munte.

| CaptainPanda explică (pentru Aimèeeee):

E super dar eu cam obosesc pe munte, sunt lenesa

| Aimèeeee a răspuns (pentru CaptainPanda):

Eee, cine stie ce te asteapta acolo laughing distractie placuta!

| CaptainPanda explică:

*munte
P.S:am incercat sa vorbesc cu ea da nu merge! uneori ma enerveaza

| Alessandra02 a răspuns:

Sa o rogi frumos, ii spui ca tu nu ai mai fost la Aqua Park [ daca nu ai mai fost ]
O rugati si tu si prietena ta happy
Fundita?