| CreepyCrow a întrebat:

Buna lumesad Cum credeti ca ii pot face pe parintii mei sa accepte ca o prietena sa doarma la noisad? Vreau sa ne intalnim si sa urmarim un film dar se difuzeaza seara la cinema si (nu e din acelasi oras cu mine) nu stiu daca are ceva cu care sa se intoarca la ea, iar daca ar fi avut pe cineva unde sa ramana la noaptear fi venit. Eu tin foarte mult la ea si o apreciez enorm si chiar as vrea sa poata venisadintelegeti voisad Parintii mei tot timpul cand le spun ceva ei ``si daca se intampla asa, asa`` deci tot timpul se gandesc mai intai la partea rea si spun ``nu``, chiar daca e o situatie inofensivasad Imi spuneti va rog, cum sa-i abordez la inceput ca sa nu se enerveze asa repede si sa acceptesad? Va multumesc mult de tot daca vreti sa ma ajutatisad

5 răspunsuri:
| Stefan_Bagdan_1985 a răspuns:

Pai eu zic cum as proceda eu,avand in vedere ca ai niste parinti care spui tu ca se enerveaza repede si ca pun "raul" inainte(asa sunt mai toti parintii,sunt rezultatul perioadei comuniste,nu ai ce sa faci in privinta asta,trebuie doar o abordare frumoasa,simpla si la siguranta). Deci,in primul rand, nu trebuie sa le spui ca vii cu cineva, si mai ales cu o fata, eu asta zic ca e esential, ca stii de ce? parerea mea! Daca le zici frumos, mama..cutare,vin si eu azi,maine,diseara sau cand vrei tu,vin si eu cu o prietena,sau colega de scoala,sa facem niste teme,sau proiect,ceva de genu,si dupa sa le zici ca va si uitati la film,nu merge,iti zic eu,ca ei din prima se gandesc,ca nu ai cum,ca e vrajeala ta,ca stiu si ei ca s-au schimbat vremurile,intelegi? Nu le zici nimic,intri cu ea direct,faci cunostinta frumos,buna ziua,ea e colega mea,avem un pic de treaba si ne uitam la un film care dureaza cateva ore,deci nu facem mizerie,deranj sau alte treburi,pentru ca daca faci asa din prima,adica sa ii iei pe neasteptate,iti zic eu,ca nu o sa zica nimic,mai ales de fata cu prietena ta,ca se gandeste ca te face de ras,ca na.e ea de fata si nu cade frumos! Numai sa fie niste parinti cialapi si neintrodusi deloc sa te faca de ras,la genu' sa te dea afara din casa,sa inceapa sa tipe,sa o dea in cearta,ca domne ce e la mine in casa,nu ma intereseaza,duceti-va in alta parte sau din astea,ca nu o sa iti zica pe fata,ca nu lasa ca faceti "nebunii"! Eu unu asa as proceda! Simplu:Buna ziua mama,tata, ea e Dana Vasilica, sau cum o chema-o, e colega mea, vrem sa vedem un film si sa facem nu stiu ce proiect la scoala, trebuie sa il predam peste 2 zile,si e urgent,si nu o sa facem deranj,galagie sau din astea,mai bine procedezi asa,decat sa le dai de veste inainte, ca o sa vii cu cineva. Aaaa, si nu sa le spui tot acum cand vi cu ea, ca si sa doarma la tine trebuie, ca iar nu rezolvi nimic, lasi sa treaza de 9-10 noaptea,si te duci la mama ta sau tatal tau,stii tu cu cine te ai mai bine,adica pe cine mai poti sa convingi,intelegi? Si te faci ca nu stiai de chestia asta cu ramasul la tine,decat ca atunci ti-ar fi spus,si ea nefiind din Bucuresti,nu ai cum sa o lasi pe strazi,si abureala si vrajeala, bagi si tu de la tine acolo, sa fie bine! Acum, sa o dam si pe partea aia, depinde si ce varsta ai, ca daca ai 12-13 ani, nu vad problema de ce nu te-ar lasa sa vii cu o fata in casa, la tine in camera!? Daca ai avea pana in 18 ani, 15-18, e un pic mai greu, mai ales ce vrei tu sa faci, adica sa si doarma la tine!?! Faci cum ti-am zis si o sa iasa bine, sper! Sanatate si bafta cu domnisoara!laughing p.s.:mi-am ratat cariera, ar trebui sa ma fac consilier in probleme dintre parinti si copii lor, mai mult pe sectia abureala si vrajeli de convingere!?!

| robinho17 a răspuns:

Ii spui ca e o prietena mai veche dea ta..si (daca esti la scoala) sa te ajute la niste exercitii pe care nu le stiibig grin
Sigur vor accepta...chiar daca sunt mai dificili ..cand e vorba de scoala parintii devin mult mai ingaduitorihappy
Funda?big grin

| soony a răspuns:

Daca esti baiat, e cam o problema pentru ca da se tem si ei sa nu fie ceva.Insa daca esti fata, zii ca doar doarme si dimineata pleaca, nu veti face galagie, veti fi cuminte...si altele

| ioanaaa1998 a răspuns:

Offf...si la mine se intampla adesea la fel. Nu stiu daca o sa functioneze, dar eu le-as spune ca eu consider ca merit macar un asemenea lucru, ca o sa le raman datoare, ca ii iubesc, asi incerca sa le inmoi inima inainte de a le spune ce vreau cu adevarat!

| meneco a răspuns:

Pai iai usor de la inceput adica: sper sa nu va suparati dacava zic ceva le spui si daca nu accepta le zic ca o sa faci toate trebuirile casei si mai bagi si cateva minciuni ma rog ca nu are unde sa stea deocamndata pana pleaca acasa etc si tinete de capul lor mult succes