Personal cand ma aflu intr-o relatie pun suflet.
Nu fac diferențe între bărbați si femei,pentru mine un partener este o persoana,o ființă vie cu constiinta proprie ce are nevoie de iubire si afectiune, precum orice alta creatura.
Dar sunt proasta si investesc prea mult intr-o relație chiar daca persoana respectiva nu merita.
As vrea sa pot spune ca ofer atât cat primesc, nici mai mult, nici mai putin, dar nu pot(din moment ce dau tot ce am).
Dar ma bucur ca nu sunt ca majoritatea fetelor (ce sunt interesate doar de fizic, bani si vad barbatii drept o jucarie sau o sursa de venit)si o relație are o oarecare valoare pentru mine.
E...frumos.
Se poate face o relație serioasa cu o fata,dar nu stii tu unde sa cauti.
Eu sunt o persoana foarte introvertita(pana ajungi sa ma cunosti) si nimeni nu ma observa.
Sunt mai multe ca mine ce nu isi doresc un bărbat doar pentru calități si bani,dar la rândul lor sunt mai retrase.
Deci poate fetele ce isi doresc relatii serioase nu ies prea mult in evidență(doar o parte,desigur).
In mod normal cei care stau cu "turma" devin la fel.
De asta majoritatea fetelor nu mai pun pret pe relatii.
Eu am crescut separat de "turma" (mereu izolată),nu am fost influentata in vreun fel (si ma bucur)deci am un alt mod de gândire.
Sunt o persoana foarte tacuta si plictisitoare, deci mai bine o fata materialistă care nu da doi bani pe tine, dar este o companie plăcută si iti poate satisface nevoile fara sa comenteze decat o fata antisociala, dar care pune pret pe relație(sigur, nu toate sunt astfel.Dar in mod normal cei care cresc împreună, respectiv copiii dintr-un colectiv au un mod de gandire asemănător.In schimb, daca esti izolat si retras, un ciudat, ajungi sa ai o alta perspectiva.Asta nu se aplica doar in cazul meu).
Nu inteleg totusi de ce băieții spun ca vor o relație serioasa si ca nu mai exista fete seriose daca se baga in seama doar cu cele foarte extrovertite si smek.
Ca pe alea retrase nimeni nu le baga-n seama.
Nu vor, sigur.
Pentru un bărbat conteaza mai mult ca persoana respectiva sa fie o companie plăcută, foarte sociabila, fitoasa, zambitoare (exagerat), care sa se îmbrace precum o c*rva si sa fie cool pentru a nu te face ras in preajma prietenilor decat sa fie...altfel,dar sa stie ce inseamna iubirea si valoarea acesteia.
Si nu ii condamn, pentru bărbați prima variantă este mai convenabilă.
Eu.am viata mea si nu imi pasa de alții.
Fiecare cu opinia si viata lui.
Daca cineva ma judecă pentru ca sunt fata si ma baga in aceeasi oala cu majoritatea pe baza acestui fapt n-am nimic impotriva,asta dovedeste nivelul la care se afla.
Sunt fericita astfel, cu sau fara un bărbat care sa-mi dea o valoare (ca pe aia eu mi-o fac).
,,Tu ai impresia ca a avea un talent sa prezinti lucrurile din punctul tau de vedere iti da automat si dreptate.''
Eu cred ca tu iti vezi defectele in altii, in oglinda.
Cred că nu ai înțeles ce ți-am răspuns tu... Nu contează, nici nu sunt curios ce ai fi înțeles.
Tu nici sa ai grija de casã Nu poti? Si sa gatesti asa ca iti iei o femeie grasã, mai bine iei o menajerã si mergi la prostituate asa sau iti iei o pãpusã gounflabilã.
Decât sa am una pe cap si sa mai fie si grasã ma libsesc, dupã sa o mai tii si cu mâncare ca doar ii trebuie o grãmadã. Asa dracu iti iei un purcel macar mananci si slãninã de pe el, sufletul conteazã? Ha ha ma faci sa râd la ele nu existã asa ceva, te lasã cu nasul in soare si daca are 40 de ani si nu ii mai dai de mancare, am vazut multe cazuri.
Asta e firea mea.
Cand eram mica am avut probleme mintale, eram anormală si din acest motiv ceilalti isi băteau joc de mine(aveam.ADHD...grav si inca ceva pe langa asta, luam medicamente)
Dupa clasa a 3-a ma saturasem sa fiu astfel, ma uram, deci m-am schimbat.
Am ajuns sa ma retrag in mine însămi si din momemt ce am fost mereu izolată nu stiu cum sa comunic cu ceilalți.
Am încercat si incerc sa schimb asta.
"multe" nu prea are ce căuta, nu?
Ori unde se gaseste una cea mai narisistã dintre toate iar când are pe cineva, celelale formeazã o turmã, incearcã sa lupte probabil doar din invidie.
Incearcã self-talk, pânã elimini toate lucrurile negative care le spui despre tine.
Am încercat o data, a fost foarte jenant.
Dar o voi mai face pana vor aparea rezultate, multumesc.
Sant alea adventiste care se culca cu tine dupa nunta. Mi se pare ciudat ca si acum isi mentin traditia. Banii si averea din cauza aia nu poti sa stai linistit cu o tipa dupa aia te trezesti ca te-a inselat pentru 20 de lei sau a duso cu audi in mall dupa niste chilotei.
Și totuși relații spui că ai avut, chiar și așa cum zici tu că ești (ziceai că pui suflet într-o relație, deci ai avut... ) Până la urmă cineva tot te-a băgat în seamă, așa proastă/e relație/i ce ai avut. Și ai cât, 18/19 ani? Păi stai să te apuce vreo 35 să nu te fi băgat nimeni în seamă și să se ia de tine că de ce nu ai avut pe nimeni până atunci. Acolo e problemă, când ești vreo 5 ani (sau după caz) deja trecut de 30 (vârsta "absolută") Atunci să vezi frustrare, cum te dai peste cap. Stai tu cuminte că încă ești bine, cel puțin infinit mai bine decât mine (adică decât zero absolut) Încă ai trecut prin câte ceva în viață și încă mai ai timp să treci prin multe.
Daca iti iei toate stoarfele normal. Depinde de fata, de educatie si de felul ei de a fi nu toate sunt la fel.
Pentru ca toti baietii devin piz*dificati si cautã ei relatii, in loc sa le lase pe fete sã facã asta.
Asa ca fetele nu au nimic altceva mai bun de fãcut decâ sa isi facã ele testicule imaginare, adicã sa fie masculine. Nu se poate cu doua **izde intr-o relatie, asa ca fetele devin masculinizate si baietii pizdificati. Rezultatul este tineretul in ziua de azi.
Nu ai nimic de gasit ceva serios la una, ele gândesc mai mult cu pasarica, unde le duce vremea acolo merg, sunt mai ceva ca animalele se si iau dupã simturi. Dacã le spune cineva unde sã meargã si le pastreazã cu reguli nici ele nu stiu unde ajung.
Vezi că nu ești departe să îți sară câteva in cap acum, o sa te pună în aceeași oală cu mine și cu restul de misogini!
Nu știu cum se face că tot timpul am crezut la fel, tot timpul mi-a fost greață de cât de lingăi sunt majoritatea dintre noi și cum acționează ca niște p1zd3 când văd o bucată de c*r. Problema e că asta funcționează la ele și că marea majoritate așa suntem sau ajungem să fim, lingăi, că altfel turma se duce înainte... Eu cel puțin am rămas pe alături. Mă rog, din mai multe motive, nu numai că nu am vrut să intru în relație cu vreuna că mă simțeam singur, sau cu vreo panaramă, numai să am și eu ce fu73, sau să le ling in ureche și să le mint fals că de altceva ele nu înțeleg. Au mai fost și alte motive. Indiferent, eu ca eu, dar mai sunt sute ca mine, poate mii. Dar ele preferă doar ceea ce înțeleg, ceva prea complicat le dă cu virgulă, se plictisesc repede mimozele... Pe ele nu le interesează decât ce văd la prima vedere și ce le iese din afacerea respectivă la momentul când simt ele nevoia. Și evident, în totdeauna se găsește câte un lingău să le dea ce vor, fiindcă ele prin natura lor întotdeauna au fraieri care le dau importanță in jurul lor. Întotdeauna îi țin acolo pentru când vor avea ele chef de ce ar avea la un anumit moment, fie că e vorba de o relație, de un prost care să le asculte, de s3x, de o relație de lungă durată după ce s-au distrat ele destul în viață, etc. Pentru ele întotdeauna sunt opțiuni, fiindcă noi am ajuns o nație de p1zd3 care le dăm toată atenția și așteptăm după ele, o nație, un gen de lingăi superficiali.
Nu stiu cum se face ca toti avem probleme si ne dezgustã femeile din generatia noastrã sau mai mici, eu nu spun asata de toate femeile cunosc mai mari decât mine se 25-35 de ani care nu se asteapta sa fiu lingãu, nici relatii, absolut nimic nu asteapta sa le ofer, la fel cum o fac cele de 14-22 de ani, in generatia asta ce fite au majoritatea in cap imi vine sa le folosesc pe post de WC.