| Biancasata a întrebat:

Buna, luna aceasta am trecut printr-o perioada grea. Am avut infecție in gât și urticarie acută. Am fost internata in spital și ma simt bine, mi-a trecut doar ca am rămas setată moral de parca sunt drogata … in trecut am avut atacuri de panica și am putine probleme și cu nervii. Ce pot sa fac in situația asta? Cum sa trec peste?

4 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Poti mergi la un psihiatru pentru o evaluare corecta, tratament si terapie adecvata!
Sanatate multa!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca ai fi din Timișoara ai ieși cu mine zilnic, te-as ajuta eu sa învingi anxietatea, și atacurile de panica. Pentru nervi consuma ceai de tei, și consuma multa apa, fa sport regulat și o sa îți treacă.

| Dvi2002 a răspuns (pentru anonim_4396):

Parca tu, nu puteai sa scapi de anxietate hmmmm

| anonim_4396 a răspuns (pentru Dvi2002):

Am de multe ori momente când nici nu o am. Acum am luat un nou tratament și e posibil sa scap. Daca umblu cu cineva eu nu am anxietate,de aia ziceam. Chiar mi-aș dori o iubita cu anxietate,că eu dau sfaturi de milioane altora,nu neapărat de anxietate,in general,mai puțin știu să îmi dau mie. Eu nu o am mereu,uneori nici nu o simt. Când sunt stresat atunci reapare,sau când nu am bani, sau pierd la pacanele, dar nu mai joc la păcănele că nu e recomandat deloc, că scade drastic nivelul de serotonina când pierzi câteva sute de lei, te rupe.