N-ai primit sfaturi foarte rele, să știi : )
Eu nu am prea multe recomandări de făcut, în afară de ceea ce s-a spus deja. Dacă eu aș fi avut cum să îi fac un cadou mamei mele, i-aș fi cumpărat ceva ce i s-ar fi potrivit.
Pentru asta, tu trebuie să o cunoști foarte bine pe mama ta : )
Ești de admirat, să știi. Puțini copii mai fac cadouri părinților lor. E admirabil și pentru asta te felicit.
Uite, dacă ar fi fost vorba de mămica mea, i-aș fi cumpărat multe discuri cu muzică clasică, i-aș fi cumpărat cămăși albe și pantofi din piele cu fundă (îi plăceau asta foarte mult), i-aș fi cumpărat cercei ( am văzut-o purtând cercei o singură dată), i-aș fi cumpărat un buchet cu zeci de fire din florile ei preferate, i-aș fi cumpărat cea mai bună cafea, i-aș fi cumpărat parfumul pe care și l-a dorit ani de zile (și pe care nici până în ziua de astăzi nu l-am găsit, pentru că probabil nu se mai fabrică), i-aș fi cumpărat volumele ei preferate (mama mea citea de rupea și iubea cărțile foarte mult), i-aș fi cumpărat toată lumea, dacă asta ar fi făcut-o fericită și dacă asta ar mai fi putut să o țină lângă mine. I-aș fi dat lumea și aș fi muncit pentru asta. Nu ca să fie mândră de mine, ci ca să fie fericită. Și mama n-a fost fericită. Așa că, fă-ți mămica fericită și ferește-o de ceea ce poți să o ferești. Vorbește cu ea deschis, ajut-o, fii alături de ea, iubește-o, respect-o și arată-i toate astea. Poți să îi dai și anul ăsta o felicitare, dacă nu îți permiți mai mult. Sunt sigură că va aprecia. Ultimul cadou pe care i l-am făcut mamei mele... cred că aveam vreo 14 ani (acum am 26), dacă nu mai puțin. I-am cules flori de pe marginea drumului, în drum spre casă. I-am făcut un buchet măricel cu flori de câmp, i-am cumpărat o pereche de ciorapi și o cutie de cafea. Eram mică, n-am putut mai mult.
Dacă tu poți mai mult, fă-o. O mamă, cred eu, merită. Dacă te iubește, iubește-o înapoi. Îți doresc tot binele din lume și uite că nu mai știu ce să spun, pentru că mi-am amintit și eu de a mea. Ar fi fost ziua ei în Octombrie și peste patru zile, împlinește unșpe ani de când nu mai e și mi-e greață să mă mai duc la cimitir, când știu că n-o mai găsesc acolo, oricât i-aș citi poezii și aș plânge. Prețuiește-o. Numai bine, maty2000.
Un CD cu muzica de pe vremea ei.
Poti sa tragi pe de youtube niste melodii care erau la moda in anii 70-90 nu stiu...
O rama in care sa pui o fotografie cu familia voastra intr-un moment amuzant sau memorabil. Sau un album foto plin de poze cu voi in momente frumoase. Sau sa ii gatesti tu un tort.
Depinde cati bani aai. poti sa ii cumperi :
o bluza
un parfum
bijuterii
cosmetice
un obiect personalizat
flori
comada-i un tort
o rama in care sa pui o fotografie de familie
o diploma pentru cea mai buna mama
Flori, un parfum, un colier sau un tablou personalizat cu o fotografie sau imagine ce ii place, de exemplu aici: http://www.tablou-canvas.ro/tablouri-personalizate.html
Stii...ma gandeam ca un lucru facut de tine e mai pretios decat ceva cumparat. Ai putea sa ii faci o vaza din origami sau un cosulet.
Pai cand vrei sa ii faci un cadou depinde si de personalitatea acelei persoane carei il daruiesti... poti sa ii dai un colier (cu o fotografie in el) sau ceva personalizat
Pai depinde de bugetul de care dispui.Ai putea sa ii cumperi un lantisor,un inel,o bratara,un parfum,o esarfa,o bluzita, niste cercei, un bibelou, un tablou, etc. funda?
Gandeste-te bine ce ii place si cumparai ceva sa se potriveasca cu personalitatea,in general femeilor le plac bijuteriile, daca ai buget mai i-ai un lantisor, bratare, cercei, inel. Funda?
Cati ani ai tu? ai putea sa ii iei si o cana din aceea cu mesaj pe interior special pentru mama, sau sa ii faci pe o perna, cana o poza cu tine si cu ea, sa o imprimi...depinde de buget.
ceadragutza întreabă: