Buna!
Pentru inceput, daca mama ta doreste ceva de la tine, nu ezita sa faci! Prefa-te ca faci cu placere si pui suflet, sau daca nu iti cere nimic implica-te in treaba ei, dar nu fii prea bagacios/bagacioasa...
Vorbestei mamei tale frumos, cu ton calm, chiar daca tipa la tine.
Spune-i tatalui tau despre situatia asta si roaga-l sa te ajute.
Explica-i mamei, cat de mult tii la bunica ta si nu vrei ca sa mai fie singura si sa te duci pe la ea(la vrajeala). ca totusi e vacanta si trebuie sa te distrezi!
N-ai facut bine, trebuie sa respecti oamenii varstnici, mai ales pe bunica ta. Roaga-ti mama sa te lase la bunica, spune-i ca vrei sa-i ceri scuze si sa te impaci. Nu iti spun asta ca un motiv, sper ca ai sa procedezi chiar asa. Succes si numai bine!
Cumpara`i un buchet cu flori si cere`ti scuze de la mami si buni. Simplu!
Ai primit ce meritai, lasa sa mai treaca o vreme si sa ceri scuze bunicii si poate se rezolva.
Vorbeste cu mama ta si cere-ti scuze, roag-o sa te lase la bunica ta, si apoi cere-i si bunicii tale scuze. Spune-i ca iti pare rau, si ca iti vei revizui comportamentul Bafta!
Iubeste-o pe bunicata mai! Ca ea te iubeste enorm:X. fundita pls ca n-am nijiuna:X
Parerea mea este sa te impaci cu binica ta spre binele tau. este decizia ta ce vei face dar.na gandeste-te si la ce-i mai rau daca n-ai avea bunica?
Bafta!:**:
Sa incerci sa te impaci cu bunica ta, parerea mea. Bunica tot bunica ramane si iti va fi mereu alaturi...cat despre mama ta, incearca sa o convingi ca o iubesti pe bunica ta, si te simti bine in compania ei si sa faca bine sa te lase sa o vizitezi
Spune-i mamei tale ca te vei impaca cu bunica te, si n e bine sa o iubesti pentru ca si ea te iubeste.Imi dai fundita? Am doar una te rorgggt
Incearca sa o suni pe bunica ta si sa va impacati ca sigur te va ierta. iar apoi vorbeste cu mamica
Am o proob de genu asta... m-am certat cu mama din cauza lu sora mea, am 14 ani si ea doar 6...mama nu ma mai lasa sa merg la tara, unde sincera sa fiu. e un paradis! cum o pot covinge? pllsss :* nu stiu sa dau fundita ca vas da.
Trebuie sa te duci si sa ii ceri iertare pentru tot.Va fi mai bine vei vedeadaca nu oferi nu ti se va oferi niciodata in viata.