| Roxaniika a întrebat:

m am certat si eu azi cu parintii rau de tot din cauza temelor ...si i am dat mamei un rasp aiurea.si la un moment dat am scos o vba cam urata in care am spus ca ce viata am.sunt destul de violenti ai mei cand vine vba de scoala sau de raspunsurile care i le dau acasa.am ajuns sa mi fie frica de ei. ce as putea face sa le explic ca vreau mai multa libertate? eu mai am cateva luni si o sa fav 18 ani

2 răspunsuri:
| vaiana a răspuns:

Cat parintii tai vor trai, indiferent de varsta, vei fi copilul lor.mai rau va fi cand nu-i vei mai avea...deci,stapaneste-ti nervii, nu-ti lua aerele de majora, incearca sa-i intelegi pentru ca nu-ti vor raul.scoala te va ridica si-ti va da in viitor o paine alba in mana.mai bine gandeste-te la o facultate.si crede-ma...asculta-ti parintii! sunt unici in viata ta si tot unicii care nu iti vor raul. poate ca sunt mai nervosi, mai repeziti, dar gandeste-te ce vremuri grele traversam. poate tu pui capul pe perna si dormi linistita dar gandeste-te ce somn au ei cu grijile zilnice.ok? sa auzim de bine!

| MyShadow a răspuns:

Daca nu se poate, nu se poate.