O sa-ti treaca incet-incet. Din experienta mea, primele 6 luni sunt iad, apoi durerea incepe sa se amelireze si, cam dupa un an si jumatate, iti poti duce viata normal. Trebuie doar sa ai rabdare.
Bunaiti inteleg durerea si imi dau seama cat de mult te doare, dar trebuie sa fi tare ca sa te poti ridica si sa mergi mai departe. Timpul vindeca orice rana, insa pentru asta este ndvoie de rabdare si totul va fi mai bine.Este greu sa uitam persoana iubita, mai ales daca spui ca a fost si primul tau prieten.Cu el ai invatat lucrurile esentiale ale iubirii si tot ce tine legat de el,cu el ai amintiri frumoase de aceea este si imposibil de uitat. Poate doar sa invatam sa traim fara aceea persoana pentru ca de uitat nu cred ca am putea,mereu va ramane in sufletul nostru.
Incearca sa fi optimista,sa te gandesti mereu si sa spui ca totul va fi bine,ca esti puternica si ca vei reusi sa treci peste asta.
Este bine ca ai inceput sa faci diferite actvitati, iesi pe afara, distreaza-te.Stiu ca poate o sa ti se para cam greu ceea ce ti-am spus dar daca vei incerca sunt sigura ca vei reusi.Chiar daca va trece ceva timp pana te vei vindeca,intr-un final vei fi mai bine.
Nu iti pierde speranta,ea este singura care te poate salva in aceste momente,ea este singura care ne face sa vedem viata cu alti ochi.
Asa ca,capul sus,mergi mai departe cum a facut si el,fi puternica, ai sa vezi ca o sa reusesti, vei vedea.
Ai grija de tine
Incearca sa iti faci noi prieteni si inceraca o posibila relatie.O sa mai dureze ceva pana o sa treci peste, nici nu mai vine vorba de uitat pentru ca nu o sa poti uita niciodata mai ales ca a fost primul.
Stiu prin ce treci, prin asta trec si eu acum. Numai ca eu nu pot sa rup nicio legatura, imi este prea greu. Desi cu timpul a inceput sa nu mai doara atat de rau. Ma face mai puternica. Sfatul meu este sa te intalnesti cu alti baietii sau sa iesi cu prietenii sa te distrezi. Succes! :*