Da! toti baieti sunt asa
Si eu am fost cu acelasi baiat de 5 ori! Nustiu ce a fost in capu` meu Si exact asa a facut si el. dp cateva zile l-am vzut pupandu-se cu una [imi venea s-o iau de cap]
Da ce sa le faci masculilor astia?! Nu au sentimente! Si nici tupeu [unii]. Pe mess vbiti cu "iubi" "pisi" "iubire" "pui" si afara nici nu stau cu tine ca na. cine`s ca ei sa te scoata din toti pepenii
A spus "OK" [sa suga o ceapa]. Sigur nu i-a pasat! probabil a stat cu tine numa` sa aiba cu cine sta sa nu stea singur` ca cucu`!
"primele cateva zile a fost frumos apoi totul a inceput sa coboare in jos" -tipic lor!
se comport frumos la inceput... si apoi
Ce sa faci!? [tu fata` sa nu te omori` pentru el, e doar un GUNOI fiindca a facut asta] treci peste, si daca doare! incearca sa-l eviti! :]
daca doresti poti sa-mi dai id`ul tau prin mesaj sa mai vbim pe mess. :*
Sper ca te-am ajutat. :]
a da. inca ceva : Love is a ***`! Nu suferi` pentru cineva care nu merita!
Treci mai departe, continua sa-ti traiesti viata.
De ce incerci sa gasesti raspunsuri inutile?
Acuma ca sunteti despartiti chiar mai conteaza daca a tinut la tine sau nu? Cred ca faptul ca te-a inselat vorbeste de la sine.
In opinia mea cred ca te-ai despartit de el intr-un mod nu tocmai potrivit. Daca l-ai simtit rece asta inseamna ultimul lucru? Poate avea probleme, poate era suparat.
Pana la urma este viata ta si ai facut ceea ce ai crezut de cuviinta.
Ce insemna faptul ca dupa 3-4 zile el se tine de mana cu o alta fata?
Ca el isi continua viata, lucru care ar trebui sa-l faci si tu, nu sa te intrebi daca ai insemnat ceva pentru el.
Te-a inselat, l-ai iertat, ai crezut ca va fi mai bun dupa toata intamplarea.
Ce ai fi vrut sa faca?
Sa-si tatueze numele tau pe piept?
Sa lupte pentru tine si sa te roage sa sa-l primesti inapoi?
Daca a ales sa fie cu tine, inseamna ca a simtit ceva pentru tine.
"toti baietii sunt asa?" oare nu toate fetele sunt la fel?
Esti tanara, o sa mai ai parte de relatii.
Sunt absolut sigur ca i-ai ramas in inima macar un pic si nu o sa te uite.Amintirile cu tine sigur o sa-i ramana in minte.
Nu-ti mai chinuii mintea cu astfel de intrebari.
Aproape toti suntem la fel ca voi aproape toate, capul pe umeri, luciditate, verticalitate, comunicare sincera.Cauta sa intelegi!
Da,a fost greseala ta ca i-ai mai acordat o sansa, dar totusi nu stii nici odata daca este bine sau rau.In fine,daca l-ai vazut deja cu alta fata inseamna ca el deja cand era cu tine se mai intalnea si cu altele sau nu prea ai fost importanta pentru el si a trecut foarte usor peste situatie (avand in vedere ca a fost de acord sa va despartiti). Deci nu are rost sa-ti faci zile amare, nu te merita daca a facut asta.
O mica obervatie, am vazut ca in majoritatea cazurilor intrebati ¨toti baietii sunt asa?¨ aici sunt de parere ca nu 2-3 baieti reprezinta multimea.Este ca si cum vad o prostituata pe drum si intreb ¨toate fetele sunt asa?¨. Sper sa ma intelegi si sa nu iei aceasta observatie ca fiind ceva rau adresat tie, imi spuneam si eu oful.
Deci mai pe scurt sunt 2 lucruri pe care trebuie sa le tii minte
1. El nu te merita, 100% ai sa gasesti al baiat care sa te iubeasca in adevaratul sens al cuvantului.
2. Nu toti suntem la fel.(depinde peste cine dai )
HF
Poate ca nu toti baietii sunt asa.Adica nu ai vazut si tu niciun semn ca te-ar fi inselat in timp ce erati impreuna? Baietii de obicei se comporta ciudat din cauza asta. Oricum, cel mai bine e ca l-ai lasat.
Nu toti sunt asa. doar 90%, ia el nu face parte din acestia. e un pampalau si nu a contat pentru el ca mai existi si tu. nici nu inteleg de ce i-ai mai dat o sansa daca te-a inselat. nu stii ce sa faci? fa ca el. gaseste-ti si tu altul repede si fa in asa fel incat fostul sa te vada si sa observe ca tie nu iti mai pasa de el. nu-l mai baga in seama, nu te mai uita la el. indiferenta il va durea.
Unii sunt niste,, porci'' (scuze expresia dar asa este), uita totul si gata... daca tu esti cea din avatar de la TPU el nu stie ce a pierdut.
Bafta in continuare si mult noroc
Bye
Daca sunt baiat nu e o problema, nu? Te va ajuta, cu siguranta:
http://www.stilultau.com/......u-pereche/
Nu sa isi tatueze numele meu.doamne totusi...ma gandeam la faptul ca poate a vrut sa in impacam si din faptul ca se simtea vinovat habar n'am...ce spuneti e adevarat si va multumesc mult pentru ajutor apreciez mesajele si raspunsurile voastre si sunt de acord cu perro12 cand spune ca 2-3 baieti nu inaseamna ''toti'':*