| Emilia1002 a întrebat:

M-am gândit mult înainte sa pun aceasta intrebare din teama de a fi judecată.
am o relație de 5 ani cu un băiat cu care ma înțeleg foarte bine. Suntem de aceeași vârsta (23) și locuim împreuna de câteva luni.
Nu m-as gândi ca nu ma iubeste pentru ca mereu vorbește frumos cu mine, ma susține in tot ce fac și nu mi -a vorbit urat niciodată.
Totusi. niciodată nu am primit de la el un buchet de flori sau ceva care sa ma facă sa ma simt iubita? nu s-a pus problema de asta niciodată pentru ca atunci când eram mai mici nu ma interesa, dar odată ce au trecut anii văd cum prietenele mele pun story uri mereu cu iubiții lor, restaurante, dateuri, plimbări, flori?
Niciodată nu i-am cerut nimic, Ba chiar l-am ajutat ori de câte ori a avut o problema, inclusiv cu bani, dar sigur știe ca îmi plac gesturile de genul, adică dacă primeam ceva se vedea ca eram fericita? deși i-am făcut mici apropouri, și i-am mai arătat prietenele mele niciodată nu a reacționat, Ba chiar se supara
Nu se pune problema nici de bani, pentru ca are un loc de munca foarte bine plătit și nu e zgârcit. Spre exemplu, anul asta de ziua mea și-a cumpărat ceva haine, dar mie nimic.
Nu știu, voi ce credeți, sunt eu prea "profitoare"? Exagerez??
Nu cer nu știu ce cadouri scumpe, dar as vrea și eu din când in când sa primesc ceva?
Uneori mi-e rusine ca ma gândesc la astfel de chestii, și ma simt foarte prost ca gândurile astea ne afectează puțin relația, deși nu am discutat cu el despre asta.

6 răspunsuri:
| Freya1 a răspuns:

Profitoare sau materialistă erai daca umblai după băieți sau bosorogi cu bani,daca voiai telefoane,masini scumpe, vacante extravagante etc fara sa meriți sau sa contribui si tu.
Într-adevăr, Nu ar trebui să te lași influențată de rețelele de socializare, pentru ca in realitate viata nu e chiar atat de roz pe cat posteaza x si y.Dar un buchet de flori, o cutie de ciocolată o data la ceva vreme cand are un magazin in drum sau cu o ocazie specială nu e chiar ceva exagerat.Sau macar daca nu ii place sa faca gesturi de genul sau i se par o risipă ar putea macar de ziua ta, de o zi a îndrăgostiților, de un crăciun sa iti ia lucuri utile si de care ai nevoie.
Discuția asta trebuie sa aiba loc între voi, pentru ca mai încolo sa nu se ajungă la bani separați si planuri separate ce nu isi are rostul într-un cuplu tanar. Poti sa ii explici mai pe fata ca iti plac gesturile romantice si ca ai vrea si tu o surpriză de genul, sau sa încerci sa faci tu prima un gest din asta si pe urma poate realizeaza si el cam ce iti place.

| Andreeush a răspuns:

De ziua femeii( 8 martie) ți-a oferit vreodată flori?

| tzionut a răspuns:

Draga mea eu sunt casatorit de 6 ani cu nevastamea si de 8 ani de cand ne cunoastem nu am cumparat flori. E o risipa de bani si un obicei dezastruos pentru natura. Daca vreau sa ii iau ceva ii iau ceva util, sau ceva de care are nevoie. De ziua ta ce cadou ai primit? Ai vorbit cu el despre ce ti-ai dori? Ma crezi sau nu barbatii nu sunt ghicitori de ganduri. Discuta cu el. Vorbeste de dorintele si asteptarile tale. Daaca te iubeste va tine cont de ele, daca nu are sens sa ramai intr-o relatie in care nu esti iubita?

| mdc98 a răspuns:

Nu te iubeste.

| NuDauNiciunNume a răspuns:

Nici la inceput nu iti oferea flori/cadouri? Daca iti oferea si acum nu o mai face, probabil s-a obisnuit cu tine si a aparut si putina monotonie. Nu trebuie sa te simti profitoare pentru ca nu ai de ce. Tu ii oferi cadouri de ziua lui? Daca nu, poate se gandeste ca pur si simplu asa sunteti voi, nu va oferiti cadouri. Insa cel mai bine ar trebui sa incerci sa discuti cu el, iar pentru a nu te simti jenata (chiar daca nu ai de ce) ai putea sa aduci subiectul asta in gluma si dupa sa il duci mai in serios. Observa cum reactioneaza. Daca nici asa nu spune nimic, trebuie sa ii spui direct, caci daca acum e asa, in viitor cu siguranta nu se va mai schimba nimic.

| Cristian84 a răspuns:

Pai probabil nu-i place sa fie romantic si de obicei asa se intampla dupa o perioada devine monotonie mergeti in vacante discutati poate reusesti sa-l faci ca in prima zi