Imi pare rau, incearca sa vorbiti fata in fata si sa va spuneti fecare e va doriti de la celalalt si poate ajungeti la un numitor comun. Spune-i ce te derajeaza la el si el sa-ti spuna ce il deranjeaza la tine si atunci incercati cat puteti demult sa va schimbati, dar daca nici atunci nu merge poate ca aveti nevoie de o pauza sa va asezati gandurile si apoi sa stiti cu adevarat ce va doriti de la aceasta relatie.multa bafta si aveti grija.
Boala greu orgoliul asta.Si eu am pierdut oameni minunati din cauza lui.Adica din cauza mea, ajutata de el
Din pacate pana nu pierzi pe cineva nu ai cum sa vezi cum e.Asta e cea mai buna modalitate de a te lecui de orgoliu.Cand iti vei da seama ca nu mai poti merge mai departe din cauza ca stii ca tot ce se intampla din vina, iti calci pe orgoliu si iti ceri scuze. Dar poate ca el nu vrea sa se schimbe nici macar in aceste circumstante. Daca e asa lasa-lNu se merita si nu te merita
Sa fi si tu orgolioasa poate? el e clar ca nu stie ce vrea.lasa-l o perioada fara tine, da-i timp sa se maturizeze singur deoarece tu cred ca ii cam faci mofturile.orgoliul nu este ceva bun, nu reuseste nimic fata de tine cu el deci daca nu il mai bagi in seama si te iubeste vei vedea cum se va schimba incetul cu incetul.
Cand viata iti da lamai, fa limonada; incearca sa profiti de orice, chiar si de defecte; tu il cunosti cel mai bine, si sunt sigura ca stii cum sa il iei astfel incat sa intorci lucrurile in favoare ta. multa bafta:*>
anonim_4396 întreabă: