| LoveAndHate a întrebat:

M-am indragostit de un baiat.are 14 ani si este cls a 8 a. Se poarta frumos cu mine. Si cum e la noi in grup...suntem 'frati'. In fiecare weekend ies cu el si ne distram f bine.As vrea sa fiu cu el. dar nu sunt sigura ca si el ma place. O prietena l-a intrebat ce parere are despre mine, si i-a spus ca sunt o tipa super ok...si ca tine f mult la mine. Ce sa cred? Nu am curajul sa-i spun ca-l plac.sad Dati-mi va rog un sfat! Ce sa fac?

Multumec! kiss

Funda!happy

Răspuns Câştigător
| яenaтe a răspuns:

Si eu am fost indragostita de un baiat. Nu am avut curajul sa ii spun ca il plac si i-am trimis Emai-l de pe un ID secret. A fost cea mai mare prostie a mea! Nu a mai vb cu mine pana cand a trebuit sa ii spun ca cineva mi-a spar parola si s-a dat drept mine pe net[[intr-o zi am intrat pe id meu real si i-am trimm un mass legat de mail-uri!]], dupa care a vb din nou cu mine! Nu fa prostia sa tii in tine aceasta dragoste ...intr-o zii cand sunteti numai voi doi poti sa ii spui asa "sti. o pasarica mi-a soptiti ca ma placi?"atunci vezi ce iti raspunde... sper sa iti fie de folos

4 răspunsuri:
| cristianorudi7 a răspuns:

Du-te baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

| andrey910 a răspuns:

Daca a spus ca tine f mult la tine, cred ca si el te place...asa ca nu ai de ce sa nu ii spui

| ИʋмɛƧɛcяɛт a răspuns:

Spune.i.Nu tine in tine. Faci rau asa. Daca a spus ca tine mult la tine, E clar ca te place.Nu mai ascunde aceasta dragoste:*.

Te pwpa, Anduhappy

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Lasă timpul să vorbească, nu grăbi tu lucrurile.
Pa, pa.