| suoaree a întrebat:

ma aflu intr-o situatie in care nu stiu ce sa fac. Prietena mea mi-a cerut s`o sfatuiesc dar nu stiu cum. povestea ei este urmatoarea ea a plecat de acasa un an si ceva la prietenul ei, de acolo a rezultat un copil. in tot acest timp ea nu a mai vorbit cu faminlia ei. acum ea s-a intors acasa la parintii ei, fara copil. ea se intelege bine cu tatal copilului dar nu stie unde sa ramana. acasa la parintii ei sau la tatal copilului. [familia ei nu il accepta pe baiat]. care este parerea voastra? nu vreau raspunsuri la misto. happy

7 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Inca o dovada de crasa lipsa de judecata. De ce s-a intors la parinti, mai ales ca era certata cu ei, daca ii este bine cu prietenul? Imi ridica un mare semn de intrebare asta. Oricum, faptele sunt consumate si singurul sfat ce-l pot da este ca, acum, sa mai si judece, capul este dat si pentru asta nu numai ca sa nu-i ploua in gat. Sa aleaga unde ii va fi mai bine, din toate punctele de vedere, in primul rand interesul ei si al copilului. Numai bine!
P.S. As vrea sa sper ca, povestea prietenei tale, va fi invatatura de minte si pentru alte fete care, desi minore, vor sa plece de la parinti la prieten, impotriva vointei acestora si cand o dau in bara se intorc inapoi.

| DenisaMetal a răspuns:

Potrivit ar fi sa ramana la tatal copilului daca parinti nu sunt de acord, dar si in acelasi timp sa vorbesca si cu parintii ei.

| MindExplode a răspuns:

Pai si normal ca la tatal copilului in acest mod va fi alaturi de copilul ei si copilul va avea nevoie de mama. Daca parintii nu il accepta nu este cazul sa se desparta de baiat.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mare greşeală că un an de zile nu a mai interesat-o familia.

Orice s-ar întâmpla, părinţii tot părinţi sunt.Ideal ar fi să le spună adevărul, să le acorde o şansă amândurora.Un copil schimbă tot şi e foarte urât şi greu să creşti un copil fără ajutorul părinţilor, fără sfaturile mamei.
Ţinând cont de ceea ce a făcut, ar trebui să locuiască la tatăl copilului.Acesta trebuie să îşi asume responsabilitatea şi să îi întreţină!

Sper să se rezolve problema!

| alinussa a răspuns:

Daca se intelege bine cu iubitul si se iubesc, sa ramana cu el si cu copilul ei. Daca nu sa se intoarca la parintii ei dar impreuna cu copilul ei!

| DamieNzoor a răspuns:

Pai sa ramanu cu prietenul ei ca este si mama copilului, copilul va avea nevoie de mama sigur. Asta daca se inteleg bine daca nu sa se gandesca si ea bine pentru ca nici parintii ei nu sunt de abandonat.

| Anyta82 a răspuns:

E logic ca sa ramana cu tatal copilului si cu copilul pana la urma are si ea o viata trebuie sa si-o traiasca. nu trebuie sa asculte de parintii ei aici este vorba de un copil si de iubitul ei. nu exista asa ceva. Sa se intoarca la el si la copil imediat ca daca stai sa ascuti de parinti ala nu e bun pentru tine ala la fel o sa stai langa parinti o viata intreaga si nu o te implinesti niciodata pentru ca acest tip de parinti se gasesc! e matura trebuie sa se gandeasca f bine sa nu se lase influentata de ei ce naiba oameni buni cum sa-ti lasi copilul la iubitul tau si tu sa vii acasa la parintii tai wtf! :O