| SomeoneWhoCares a întrebat:

Ma cunosc cu un baiat de mai multi ani.Am fost in trecut impreuna.Eu am decis ca este mai bine dupa acea relatie sa iau o pauza in care sa nu ne mai intalnim asa de des. Dupa un an am inceput sa vorbim iar mai des.ne-am intalnit de mai multe ori singuri si pot spune ca simteam o atractie pentru el.Prietenii lui imi spuneau ca lui ii placea de mine. El insa s-a cuplat cu o fata dar s-a certat cu ea pentru mine.Eu stiam ca ma place dar el nu avea curaj sa imi marturiseasca asta.Atunci cand el s-a cuplat cu fata aceea eu am inceput usor sa nu il imi plac.Cu timpul el mi-a marturisit ca ma place.Eu in momentul acela nu il mai placeam si i-am spus doar ca stiam asta.Ca sa imi atraga atentia incepea sa se comporte ciudat si toata lumea incepea sa ii spuna sa inceteze si sa nu se mai dea mare.De curand ne-am certat rau pe un motiv banal. El m-a rugat sa vorbesc cu un alt baiat cu care se tot certa.Eu am vorbit cu baiatul cu acre se tot certa iar el s-a suparat auzind ca am vorbit cu el. A inceput sa zica tot felul de lucruri despre prietena mea sustinand ca ea m-a schimbat.Toti prietenii mei l-au contrazis spunandu-i ca el este singurul care s-a schimbat.As vrea totusi sa ramanem prieteni. Ce as putea face?

Răspuns Câştigător
| arrriadna a răspuns:

Da-l incolo, fata. Omul asta nu stie nici ce vrea iar daca se intampla sa stie nu face nici un pas pentru a avea ce vrea. Cred ca se joaca si e un prost. Chiar ai nevoie?!
Parerea mea sincera este sa nu iti iei niciodata iubit din grupul cu care stai afara. Orice se strica sau e frumoasa, ajunge, oricum ai da-o in fata celorlalti si n-o sa fii lasata in pace...
Tu faci cum vrei. Have fun!
Si da, se pare ca e singurul care se tot schimba in gasca voastra.
Ai putea sa-i spui ca il apreciezi foarte mult ca prieten, dar ca nu ai vrea sa strici o prietenie minunata printr-o relatie cu el care s-ar putea sa nu mearga. N-o sa aiba argument si iti va ramane un bun prieten. Am crescut in gasca de baieti si ne intalnim cu placere si acum, cand fiecare e la casa lui, cu familie samd. Nu vad de ce ti-ai complica existenta, chiar daca iti place baiatul.

1 răspuns:
| ignore a răspuns:

Dc vrei sa mai ramai pr cu el?happy lasa-l sa se linisteasca o vreme si dupa evzi daca mai puteti vbwinking