Sa stii ca oamenii nu apar intamplator in viata noastra. Si da,la cate lucruri car nu se pot explica se intampla in lume,este posibil ca sora lui sa te fi trimis la el. Nu se poate explica,dar se pot simti. Si cum ai simtit,ai fost alaturi de acel om,ai simtit ca il poti ajuta,ca are nevoie de tine,si ti-a primit ajutorul. Poate si tu aveai nevoie de el in viata ta. Totul va prinde un sens candva, cand nu il vei mai cauta. Mna, e normal sa fii afectata, esti implicata acolo, cu sufletul; nu vei intra in nicio depresie. Aveti grija unul de altul
Nu stiu, am foarte multe chestii care nu mi le pot explica, dar oricum o sa fiu langa baiatul acesta cat de mult pot, indiferent de ce va fi.
Poti gasi raspunsurile in tine, daca te concentrezi asupra acelei probleme, cu liniste in suflet, ii vei gasi raspunsul.
Eu te cred. Poate asa a fost sa fie totul. Nu stiu ce sa-ti spun altceva decat sa continui sa vorbesti cu acest baiat daca asta simti ca trebuie. Mi se pare interesant si ciudat in acelasi timp tot ceea ce ai scris.
Totul se intampla cu un scop, fiecare priveste moartea diferit, eu zic ca tu esti persoana potrivita la locul potrivit pentru acel baiat, mai mult nu stiu ce as putea spune.
Felicitari ca esti alaturi de el in aceste momente grele, se pare ca mai exista persoane cu suflet.
Nu cred ca e doar in capul tau, dar probabil esti o persoana mai sensibila, si te-a afectat acest incident mai mult decat ai fi crezut.
oricum, ai facut un lucru foarte bun ca l-ai sprijin pe el, in momentele grele.
Imi place gestul tau, si sa stii ca Dumnezeu arepentru toti un plan... poate acesta era planul lui...deci te admir si crede-ma imi era somn dar cand am citit ce ai scris ma marcat, ma inviorat si am simtit nevoia sa iti scriu! mi-ar placea sa fim prietene...te pup!
Multumesc, apreciez. te pup si eu!
Uite, daca vrei, poti sa te duci la un preot si sa-l intrebi ceea ce vrei sa afli, sa-i povestesti de situatia ta, sa-ti explice unele lucruri. Daca nu, sa stii ca in mare parte stresul pe care il ai se acumuleaza in tine, ceea ce face sa te simti nelinistita. Daca ai o prietena buna ii poti povesti ei absolut tot, ca si cum ai scrie intr-un jurnal, dar acea persoana trebuie sa fie dispusa sa te asculte si sa-ti dea sfaturi. Daca vrei, imi poti da facebook-ul tau sa tinem legatura, as fi dispusa sa te ascult.