| Vecina a întrebat:

Ma intalnesc aproape in fiecare zi in maxi taxi cu un baiat care sta in cartier cu mine.anul trecut, la fel ne intalneam aproape zilnic.De vreo 3 saptamani am inceput sa ma tot gandesc la el fara motiv.chiar il si visez.nu ne-am vorbit niciodata, insa ne tot uitam unul la celalalt.pare destul de timid.saptamana trecuta am c oborat amandoi in aceeasi statie, el inainteea mea, iar cand se indepartase putin, s-a intors si s-a uitat in spate, si eu dupa el.de cateva zile nu l-am mai vazut, insa ma gandesc intr-una la el si nu inteleg de ce pentru ca nici macar nu ne cunoastem.nu pare genul care sa abordeze o fata.Acum cateva zile ne-am int in statie, era cu 3 baieti si m-am asezat langa el.Nu spunea nimic, dar s-a uitat de 3 ori in dreptul meu.

Ieri ne-am intalnit in statie, a trecut pe langa mine, i-am spus "buna", l-am intrebat unde invata, in ce clasa este si daca este in clasa cu un anumit baiat.Nu a zambit, nu m-a intrebat nimic, mi-a rasp la intrebari si a plecat.Credeti ca este un semn rau ca nici nu a zambit sau nu m-a intrebare. Cum ma cheama? Astazi ne-am intalnit din nou, si l'am intrebat"hey, cum te cheama, sunt curioasa ca ne tot int. de atatia ani in maxi taxi", mi-a raspuns, m-am prezentat si eu, si la urma i-am spus ca mi se pare destul de dragut. a zambit si a spus doar"multumesc". la fel, nu ma mai intrebat nimic, nu a zambit decat cand i-am facut acel compliment si vorbea cu o voce scazuta. mi-a spus ca face si zilnic navetasad.Acum credeti ca a inteles ca-l plac? Ce ar trebui sa fac mai departe? CAnd il mai vad, sa-l salut si atat, sa vad ce face el? eu cred ca am facut deja ce trebuia, si nu-i vreau sa-i cer nr sau altceva, daca nu stiu sigur ca ma place.ar trebuie sa-l salut zambind si sa astept acum sa intre si el in vorba cu mine? imi este si teama, caci, daca ar fi sa ne cuplam nu stiu cand ne-am vedea din cauza navetei pe care o face zilnic.si m-a lasat derutata azi cand iarasi a zambit odata, mi-a multumit si atat. SFATURI?:d

5 răspunsuri:
| Shery a răspuns:

Saluta-l in continuare, dar nu te baga prea mult in sufletul lui daca nu vrea sa se deschida...

| MariusPopa a răspuns:

Continua ce ai inceput. Dupa cum spui tu mai sus ...sa nu te astepti sa te ia el in bratehappy. Eu zic sa il privesti in ochi si sa-i zici ...stii :imi placi foarte mult. El este prea timid sa poata sa faca asta vreodata. Ial de mana, privestel in ochi si sarutal :X happy.
Sunt curios ce va iesii. Sa imi dai mesaj privat.
Bafta.

| Crisyy a răspuns:

Ai putea sa faci rost de idu`l lui de mess, sa incerci sa vb cu el happy

| DmnProfesoara a răspuns:

Pffoai! Eu l-as ignoralaughing). O sa vada ca nu il mai saluti, sau sa-l intrebi ceva si o sa creada ca el a facut ceva gresit (ceea ce e adevarat). Si daca nici atunci nu te va baga in seama, asta ar insemna ca nu vrea sa aiba vreo relatie cu tine, poate are iubita stiu si eu...

| KatVonB a răspuns:

Daca as fi in locul tau. l-as saluta in continuare, fara sa il mai intreb ceva. iar dupa un timp daca el doar ar raspunde la salut si nu intreaba nimic, l-as intreba eu (probabil daca are id, sa va cunoasteti mai bine ). ^^. Ne spui si noua daca iasa ceva smug. >big grin