Stiu cum te simti, si eu am o relatie cu cineva mai mare cu 5 ani dar sa trecem pestem...
spune-le parintilor tai ca esti cu el, ca te protejeaza si nu este nici un pericol daca esti cu el. Prezinta-le baiatul respectiv si daca ar face o impresie buna cred ca te-ar lasa sa iesi. Spune-le ca nu o sa inveti bine la scoala si chestii din astea . Daca te lasa dar iti zic la 10 sa fi acasa respecta programul.castiga increderea parintilor sau daca nici chiar asa...sunati-va sau vb pe mess...si in alea 2 zile cand vine mai devreme stati impreuna.
Conceptia despre protectie este total pertinenta. Peste tot in ziua de azi dai peste betivi infecti, porci violatori, etc., asa ca trebuie sa ai grija. Pe de alta parte nu ai mentionat varsta ceea ce este foarte important. Si daca iti place asa de mult de el si te simti in siguranta cu el, atunci gaseste solutii. Spune-le alor tai si invita-l la tine, in casa puteti sta pana tarziu. Sau iesiti altundeva, la cinema, la un restaurant, intr-un parc, nu neaparat in fata blocului... Oricum, mult succes!
Cati ani ai tu, si cati ani are el?
Asta e cea mai mai importanta intrebare, altfel nu pot sa continui mai departe fara sa stiu aceasta informatie.
Spune-le parintilor tai ca esti cu el, ca te protejeaza si nu este nici un pericol daca esti cu el
Da de unde? Asa sunteti voi fetele...vedeti viata in roz!
Deci raspunde-mi la intrebare domnisoara cati ani ai tu si cati ani are el?
Baiatul asta il cunosti de o saptamana si vad... deci ia-o usor, viata nu e in roz domnisoara!
Aparentele inseala, asculta la mine caci eu stiu mai bine ca tine!
Mai asteapta 2 luni, apoi poti sa-i prezinti parintilor.
Varsta e cam mica si de obiceii baietii mai mari care au o "relatie" cu o fata mai mica = manipulare, devii o jucarioara!
Eu zic sa mai astepti inca 2 luni, iar in legatura cu parintii daca vad ca e un baiat serios, 100% vor fi de acord! Parintii stiu ce e este mai bine pentru copilul lor, asta e din experienta!
Eu te sfatuiesc sa le spui. ma rog acum tu stii cel mai bine cum ar reactiona. ei se tem pentru siguranta ta ca oricare alti parinti, dar cred ca si ei ar fi mai linistiti daca le-ai spune ca pleci cu el, eventul il aduci acasa pentru a se cunoaste. tu cati ani ai? ai putea sa-i minti putin sa le zici ce este putin mai mic pentru ca nu stiu daca le-ar conveni diferenta mare de varsta. bafta
Am 15 ani el are 20 Scuze diferenta de varsta e de 5 ani.Problema e ca mama m-ar lasa dar tata nu ar accepta. Spune ca sunt prea mica.
Sinedd n-am spus ca viata e roz.Nici macar nu am spus ca tin la el.Doar imi place foarte mult de el si as vrea sa icnerc sa iasa ceva mai serios intre noi.Sa vedem daca merge. Dar nu vreau sa dau cu piciorul din cauza parintilor.Singura problema este ca iese cam tarziu de la muncaIar acasa la ai mei nu as putea sa-l duc sincer, nu am curaj si nu stiu cum ar reactiona ai mei. Un lucru ar fi sigur. 99% tata nu cred ca ar fi de acord si nu pentru ca prietenul meu e vagabont sau ceva.Chiar este un tip ok si foarte simpatic, dar asa e firea tatlui meu.impunator si totul trebuei sa fie ca el.Si la 10 nu m-ar lasa sa intru in casa.Macar la 9. Dar nu stiu ce sa fac!
Si nu il cunosc de o saptamana.Il stiu de 4 ani dar acum am ajuns sa fim impreuna.Am avut o relatie de 2 ani cu un prieten de al lui si acum tot cartierul stie ca am terminato definitiv cu baiatul acela.Mam maturizat foarte mult de atunci si acest baiat mi-a spus ca ii place de mine.Am vorbit de ceva timp.Si uite asa am ajuns intr-o dimineata cand m-am intalnit cu el sal sarut si sa fim impreuna. Avem prieteni comuni si discutii comune si ne simpatizam ft mult unu pe altu reciproc!
Pai da dar problema este ca poate in astea 2 luni n-am sa pot sa ma vad cu el si cine stie. poate o sa vrea sa ramanem prieteni.adica il inteleg deoarece e mai mare si "peste poate" vrea o fata cu care sa petreaca mai mult timpDar imi place mult de el