Hei
Da,mie.Am avut si eu candva prieteni foarte buni cu care vorbeam mereu si ne intelegeam foarte bine, dar relatia s-a stricat intr-un mod destul de urat. Datorita noilor persoane pe care le-au cunoscut, ei s-au schimbat si, exact cum ai spus, au luat-o pe cai pe care spuneau ca nu vor pasi vreodata.Au facut lucruri de care ar fi fost uimiti daca le-ar fi spus cineva inainte si nu ar fi crezut ca ei ar fi in stare.Degeaba am incercat sa ii fac sa inteleaga ca nu e bine ce fac si ca persoanele noi ii influenteaza negativ pentru ca eu am avut de pierdut sau poate de castigat - m-am indepartat de cei ce nu erau cum trebuie si care m-ar fi putut influenta negativ.Din ce-am spus poate reiesi ca ma consider o persoana care le face pe toate cum trebuie, dar nu e asa.Iti dai seama imediat ca cineva nu e cum trebuie si ca s-a schimbat total, numai analizand ce gandea cu ceva timp in urma : spunea una si acum a ajuns sa faca alta.
Nu e nicio problema in faptul ca nu iti mai gasesti locul alaturi de ei.Pur si simplu ei s-au schimbat(maturizat, in fine) iar tu ti-ai pastrat aproape aceleasi pareri despre unele lucruri.Inseamna ca ei au hotarat sa cunoasca noi oameni si sa le si "fure" comportamentul si de aceea s-au schimbat sau poate asa aveau ei sa fie cand ajungeasu niste persoane cu capul cat de cat pe umeri.
Eu una pot spune ca am ramas cu amici.Nici cei de la care asteptam un telefon, ca in vremurile bune, nu mai sunt aceiasi.Nu sunt genul de persoana dornica de a cunoaste oameni noi pentru ca vreau sa am prieteni, nu cunostinte, dar cand vezi ca prietenii ce-ti erau candva ca fratii s-au schimbat complet, mai bine te lipsesti(asta in cazul meu).M-am obisnuit de o vreme buna sa vorbesc cu cei care-mi sunt prin preajma doar ca sa mai pierd timpul si nicidecum din interes, cum era candva.Nu consider ca am facut ceva gresit indepartandu-ma de acele persoane, ba din contra cred ca mi-am facut un bine.Decat sa ma supar si sa ma cert pentru felul in care s-au schimbat si se comporta, fara a ajunge la vreun rezultat favorabil, cred ca mai bine ii las in lumea lor.
Poate o sa vina si vremea cand noi, cei care ne-am pierdut prietenii sau cei care nu ni-i mai recunoastem, vom cunoaste persoane care ne vor face sa intelegem ce inseamna adevarat o prietenie sau cei "pierduti" isi vor reveni.
Destul de trist.
Paa
Da se intampla destul de des din pacate...
Dar ideea este sa lupti pentru ceea ce ai si iubesti dar inainte de toate gandeste-te daca merita!
Nu uita un lucru lumea este intr-o continua schimbare si modelare majoriatea spre rau de aceea trebuie sa ramai in picioare si sa ti de visele si idealuriile tale. Fi-ti prieteni cu totii si nu lasa ca orice viciu stupid sa te schimbe.
Good luck!
Da, din pacate, se intampla. Te intalnesti cu acele persoane cu care petreceai foarte mult timp impreuna si realizezi ca nu te mai simti parca in largul tau, nu mai ganditi la fel, nu mai sunteti pe aceeasi lungime de unda. E trist sa realizezi ca unii dintre cei mai buni prieteni s-au transformat in simple cunostinte, dar asta este viata, oamenii vin si pleaca.
Da..Inteleg,doar ca doare mai ales cand pui acea persoana pe primul loc de fiecare data si realizezi ca niciodata nu isi face timp pentru tine.Si cand nu ai prea multi prieteni.a pierde unul dintre ei e chiar trist.
Stiu. subscriu
Buna! Si mie mi se intampla.
De cele mai multe ori, ei se schimba pentru ca vor sa para mai...altfel in fata altor prieteni. De exemplu o prietena inainte asculta muzica din asta gen Voltaj, Mamacita etc. Iar acum 2 ani o venit 3 baieti noi la noi in cartier, iar ei erau aproape emo, rockeri, satanisti erau repetenti. Iar la ea ii placea de unul dintre ei, iar de atunci ea s-a schimbat doar ca sa se apropie de el, iar acum injura, invata naspa, minte. Urasc sa mi se schimbe prieteni. Sa ai noapte buna.:*