| Alessiaale433 a întrebat:

Buna ma numesc Alexandra am 14 ani sa va povestec tot tatal meu a muri mama si-a gasit iubit eu nu eram prea de acord pentru ca nu a trecut nici macar un an de cand a murit tata intr-o zi mi-a pus mana pe piept si a incercat sa imi puna si acolo jos dar eu i-am luat mana dar el tot punea dupa aia i-am spus mamei si a zis ca ia masuri dar nu a luat doar a vorbit frumos cu el si acum este tot cu el si intr-o seara am auzit ca si-o tragea cu el este normal asta?

8 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Spune-le bunicilor ce-ti afce iubitul mamei!
Cat priveste viata sexuala a mamei tale, este problema ei si nu a ta, tu neavand nici un drept sa decizi daca vrei, sau nu, un tata vitreg, sau un amant pentru mama ta.
Bineinteles ca este perfect nromal ca mama ta sa aiba sex cu un alt barbat, in fata legii si chiar a bisericii, este libera sa faca ce vrea acum, fiind vaduva!

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Trebuie sa ii povestesti altui adult, ce ai patit cu el.
Unei rude sau dirigintei. Omul ala nu ar trebui sa stea in casa cu tine, iar legea este de partea ta, daca anunti protectia copiilor.
Insa pentru inceput, te sfatuiesc sa anunti alti adulti apropiati tie, ca sa iti cunoasca situatia. Nu pastra tacerea.

| Freya1 a răspuns:

Trebuie sa vorbesti serios cu mama ta despre ce vezi, auzi si ce ti se intampla si daca nu te ia in seama mergi la o ruda mutate la bunici sau matusi la care sa le explici ce s-a intamplat iar mama ta daca te iubeste va intelege ca trebuie sa ia masuri

| Omis a răspuns:

Doamne fereste, ma crucesc! Nu ceea ce ti-a facut omul acela, tatal tau vitreg, ma uimeste, ci atitudinea mamei tale. In momentul in care tu i-ai spus asta, trebuia sa-l scoata afara si sa faca plangere la politie. Ea, probabil a crezut ca ai exagerat tu sau cine stie ce a fost in mintea ei, dar eu una nu vad de ce un copil ar minti cu un lucru ca asta, chiar si in cazul in care nu-i place persoana respectiva.
Parerea mea e ca trebuie sa vorbesti cu altcineva, o ruda mai apropiata tie, daca mama ta e prea indragostita, si sa-i spui ceea ce se intampla, ca mai apoi, acea ruda sa vorbeasca cu mama ta.

| IFeelS0Alone a răspuns:

Nu este de loc normal, incearca sa nu mai treci cu vederea. Daca nu te simti in siguranta cu mama ta si acel animal te poti muta la bunicii tai din partea mamei sau tatalui (tu alegi cu cine te intelegi mai bine). Nu este ceva de trecut cu vederea. Daca te mai atinge prin locurile intime suna la politie (daca vezi ca se comporta ciudat cu tine nu mai sta prin preajma lui, nici o data nu stii ce este in mintea unui om si daca este bolnav mintal) dar incearca sa o anunti pe mama ta si sa ii pui in vedere ca vei lua masuri tu daca ea nu isi face rolul de mama.

| Alessiaale433 explică:

Si am auzit intr-o seara ca a vorbit urat despre mine la el este normal asa ceva o mama sa vorbeasca de copilul ei asa?

| Yurra a răspuns:

Nu este normal sa iti puna mana pe sani si "jos", pentru chestia asta trebuia anuntata Politia si luate masuri, pentru ca un om normal nu face asemenea lucruri. In ceea ce priveste faptul ca ei si-o "trag" este un lucru normal! Totusi daca se mai intampla sa iti puna pe undeva mana, ar trebui sa suni la politie si o sa se ia masuri! Sper ca nu ai postat in gluma si pentru propriul amuzament!

| Adriannn90 a răspuns:

Bună,pai adreseazate la politie, cu aşa chestie nu-i jucat