| robo888 a întrebat:

Ma numesc Ana si am 13 ani.Am un prieten din copilarie care are 14 ani, si lui ii place de mine.Si eu il plac.Dar el nu poate sa se exprime asa cum trebuie. Oare are emotii in fata mea oare ii e rusine sa zica ca ma place sau ceva de genu.Si as dori sa imi explicati si mie cum sa ii zic ca il iubesc si eu.El are ceva sentimente la mine de cand mi-am rupt mana acum 5 ani, si de atunci am avut si eu sentimente pentru el.As dorii sa imi ziceti cat mai repede.Pentru ca el chiar a facut primul pas -O intalnire! Si vreau acolo sa ii zci cel mai important si cel mai frumos lucru pe care il am pentru el si nici eu nu stiu sa ma exprim in fata lui ca el :-s! Va rog ajutati-ma

8 răspunsuri:
| cristeaflaviurafael a răspuns:

Spune-i asa:esti un baiat dragut si tot am vrut sa iti spun ceva dar nu am avut curajul dar acum vreau sa iti spun ca esti baiatul visurilor mele... spune-i asta fara emotii si cu zambetul pe buze

| cristeaflaviurafael a răspuns:

Bun raspuns omule

| chocolate3755 a răspuns:

Sincer,nu cred ca e cazul sa-i spui ca-l iubesti.stii de ce? pentru ca tu nu il iubesti. daca ai sentimente pentru cineva nu inseamna ca asta e iubire. daca erati un cuplu de cel putin 2 luni, atunci era sa fie ok dar asa nu. eu am 15 si nu am zis nimanui inca cele 2 cuvinte! nu te grabi, incercati sa formati un cuplu si vedeti daca iese ceva din asta, iar daca da, atunci poti sa-i spui ca-l iubesti. daca vrei sa-i spui ca-l placi, atunci fao.si mai este un lucru, daca el nu simte la fel ii spui din prima "te iubesc", el poate fi confuz si nu va sti cum sa se comporte si deci, nu te grabi happy

| robo888 explică (pentru chocolate3755):

Pai..De doua luni aveam sa ii zic asta.Si sa sti...Eu nu pot sa zic la nimeni cu zambetu pe buze pentru ca am emotii nu pot sa le stapanesc in fata lui si noi suntem cuplu si chiar se uita mult mult timp la mine.Ar vrea sa stam zi si noapte impreuna si eu la fel

| AnDrEy_8110 a răspuns:

Pai fa ce-ti spune inima.Dai o cutiuta in care sa ii scrii un bilet in care sa-ti exprimi sentimentele...si zii sa nu odescida pana cand nu se termina intalnirea sau daca vrei sa o deschida pe loc...E complicata treaba, dar fa-o cat mai repede pana nu e prea tarziu, bine?

| robo888 explică:

1. mia cantat cele 2 cuvinte...Si a ziso frumos si am vrtu sa il adu de mii de ori sa zica te iubesc.Si are in glas asa de dulce.
2.Ma iubeste.Sentimentele mele sunt de iubire nu de mila si de chestii.
3.Neam sarutat de 3 ori

| chocolate3755 a răspuns (pentru robo888):

Stiu cum e cind ai 13 ani,crede-ma,dar uite care e sfatul meu, daca esti sigura ca ceia ce simti pentru el este iubire, atunci fa-o, daca doar il placi foarte mult, atunci nu trebuie pentru ca ai putea regreta mai tirziu.succes smug

| orceNUME a răspuns:

Sa vad, iti dau cateva idei, sti sigur ca te place? daca da atunci:
Poti sal intrebi daca ar vrea sa fiti mai mult decat prieteni, nu uita sa-i ceri nr de tel. si daca se tot uita la tine sau ceva de genu asta, si vrea sa stee cu tine mai mult inseamna ca te place si vrea sa fiti impreuna sper ca tem ajutat