| Kristinake a întrebat:

Bună, ma numesc cristina si am 13 ani, nu stiu de ce dar imi vine mereu in minte ca vreau sa mor! parca toti se pun importriva mea, si ma enerveaza chiar si propia mama, inainte atit de mult o iubeam, si acum o iubesc dar nu stiu de ce citeodata imi este jale de ce fac. nu traesc rau. da oricum am maturat spre ex toata casa am sters podeaua, si ma pun la pc simi zic tu nu faci nimic numa la pc stai! asta e norm? sau eu matur si fac gunoi bine o data, apoi eara fac gunoi iar matur de 3 orri am maturat p zi! dar ei cind fac ceva pot sa te omoare ca daca ai facut ceva gresit. stiu ca suna banal dar cum pot face ca sa mor? vreo metoda? va rog foarte mult.

Răspuns Câştigător
| BlueEyes a răspuns:

Draga Cristina, esti in perioada adolescentei... ti se pare ca lumea are ceva cu tine, chestii d-astea. Dar va trece, te asigur. Ce intrebare pui si tu:"cum pot face ca sa mor?"Iti dau eu metoda:asculta-ti parintii, ajut-o pe mama ta la treburile casei daca are nevoie si lasa netul pentru timpul liberwinking. Stie ea ce zice! Nu stiu cum ai ajuns sa gandesti asa! Revino-ti fato! Nu e nici o tragedie ca te pune mama la treaba, nu esti singura care a fost sau e in situatia tawinking. Inca esti la varsta cand parintii au drepul sa decida pentru tine, asta e, nu ai ce face! Ai grija de tine si lasa prostiile astea cu sinucisul.Ai o viata intreaga inainte, Dumnezeu ti-a dat viata, Dumnezeu ti-o ia! Pffff...in fine.Ai grija de tine si asculta-ti parintii, ok? Te pup

28 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Metoda cea mai sigură este să mergi la o consiliere psihologică și un control medica psihiatric.
De unde tulburarea asta?
Pa, pa.

| cristi202 a răspuns:

Sa mori doar de atit? Pai ce vei face cind te vei izbi de adevaratele probleme ale vietii? Cred ca ti-ar trebui zece vieti... Inceraca sa nu mai faci o tragedie din ceea ce se intimpla. Da, ai dreptate in ce zici, si stiu ca nu ti-e usor, dar fi un pic mai optimista, priveste la partea plina a paharului, ca totusi ai un timp pe care poti sa ti-l petreci in fata PC-ului, ca mai sunt atitea lucruri bune si frumoase pe care inca viata aceasta ti le ofera.
Chiar vrei o metoda? Te duci la macazul unei linii ferate, iti pui capsorul pe linia opusa celei spre care e indreptat acul macazului, si, cind va trece trenul pe linga tine, poate iti va veni inapoi in cap mintiuca ce o aveai (ca banuiesc ca ai suficienta), si vei realiza ce prostie era sa faci dorind sa morihappy.

| thealchemist a răspuns:

Trebuie sa te gindesti la altceva, serios, nu e o tragedie orice iti zice oricine, ca stai la pc sau orice altceva.
deci, cui ii pasa cu adevarat ce maturi tu? maturi daca vrei, daca nu, nu.
ai 13 ani, nu cred ca poate cineva sa te judece dupa cit maturi sau cum stergi podeaua.
ce e important e sa te gindesti ca orice problema va trece, indiferent de cit de greu pare acum. cel mai bine e sa te gindesti la viitor, cind te vei uita in urma si te vei intreba de ce te-ai consumat asa de mult pentru niste probleme atit de normale pentru orice adolescent, ca relatia cu mama ta, sau legate de amanunte ale vietii cum ar fi maturatul sau spalatul pe jos. vei trece peste asta, crede-ma, toate problemele pot fi depasite.

| lovegirl15 a răspuns:

Sa te sinucizi din cauza unei asemena prosti?laughingEsi la inceputul vietii, ai toata viata inainte, si din cauza ca te certi cu parintii, tu vrei sa mori? Toti copii patesc astfel de lucruri cu parintii lor, niciodata nu o sa fim de acord cu ei, dar parintii stiu ceea ce fac.Indiferent ca fac bine, sau nu fac bine, pan' la urma ei ne vor binele intr-un final.Si eu chiar cred ca nu trebuie sa gandesti asa.Altii care sunt batuti cu adevarat de soarta, si-ar dori sa fie in locul tau. Unii nu au ce manca, altii sufera de boli care sunt mai puternice decat vointa lor, si totusi lupta ca sa traiasca si nu se plang ca vor sa moara. Tu esti o fata norocoasa, care ar trebuie sa te bucuri ca ii ai macar si pe parinti pe care ii ai, indiferent cum sunt.Altii si-ar dori sa fie in locul tau, asa ca profita de orice sansa pe care ti-o da viata.
Funda plz?puppy dog eyes

| mami a răspuns:

Cine are ganduri asa negre de sinucigasi are probleme serioase de sanatate mintala
urgent cu voi la Psiholog sau chiar la Psihiatru
voi nu aveti taria de a depasi unele faze mai grele din viata
daca pentru ca te dojeneste mama sau ca nu te accepta prietenii asa cum esti vrei sa-ti pui capat vietii,. scuzati-ma dar sunteti imaturi in gandire

| psihox a răspuns:

Te prefaci ca nu o vezi, nu o prea bagi in seama, continua-ti viata ta, incearca sa suporti atmosfera.

| Ana_6509 a răspuns:

Scumpo, toţi trecem prin asta, toţi avem momente mai proaste deci ce ar trebui sa facem? să fim laşi şi să ne sinucidem toţi? Lasă gandurile astea stupide deoparte, fi fericită ca ai o familie, o casă şi un trai decent.

| RloveR a răspuns:

Ai 13 ani fato si vrei sa mori? Tu gandesti?
Ai doar 13 ani maaastraight face toata viata o sa ai parte si de momente bune si de momente mai putin bune, iar singura solutie NU este moartea!
Vorbeste cu parintii, clarifica lucrurile, pentru ca poate treaba nu sta chiar asa cum crezi tu!
Sa nu cumva sa te omoriwaiting
Auzi la tine "cum pot face sa mor?" laughing) si da...nu numai ca suna banal. E complet banal!
Gandeste-te la alti copii care o duc foarte rau, care nu au ce manca, nu au cu ce sa se imbrace, nu au un camin. Aceia sunt copii batuti de soarta pe care toti ii condamna!
Si tu.banuiesc ca esti sanatoasa si ai tot ce`ti doresti si vrei sa mori?straight face
Sincer nu te inteleg. Abia ai inceput cea mai frumoasa etapa a vietii COPILARIA si tu vrei sa mori? raised eyebrows
As putea sa iti scriu sute de randuri dar poate ca nici nu le vei lua in seama. Iti dau doar un sfat:NU cumva sa te omori!winking

| swet girl 22 a răspuns:

Stii ce? am eu o soluttie:leagati o piatra de gat si aruncate intr-o fantana...merge sigur

bai fata tu ai tampit?/cum sa te omori, esti nebuna? pune mana pe carte si ascultati parinti si lasa netu si gandurile nebune

doamne dumnezeule ce se intampla cu copii astia?

| Brotacel a răspuns:

Buna!

Drăguţa, fiecare am trecut prin asa ceva. Nu trebuie sa gandesti asa. Sa vezi cand te vei izbi de problemele adevarate ale vietii. Acum bucura-te ca ai o familie care te iubeste, chiar daca tu nu constientizezi asta. Acum tu esti la varsta adolescentei si gandesti altfel ca inainte. Incearca sa nu te mai gandesti la asta. Vorbeste cu mama ta, spune-i ce simti, ea sigur te va intelege. Apropo, eu zic sa mergi la un psiholog happy

Pa, pa.

| loredanna a răspuns:

Esti nebun dea binelea... vb mama cu un psiholog ca nu-i bine cum gandesti

| SeRcOoLbOy a răspuns:

Fata mai bine lasa gandurile astea despre sinucidere ca o gramada de oameni au trecut prin asta si ce ar fi daca ne-am sinucide toti, s-ar alege praf de pamantul asta asa ca da la oparte gandurile astea si bucurate ca ai o familie ce te iubeste si prieten care tin la tine

| Aurelian999 a răspuns:

Nu face sa mori!
stiu si eu cum e, exact asa sunt si parintii mei, nu stiu ce nu le convine dar mereu gasesc ceva de criticat (de cele mai multe ori timpul petrecut la PC), am inceput sa ma impac cu ideea...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

O fata care face tot ce spui tu si-a obisnuit psihicul cu munca si nu o vede ca pe o problema. Una care vrea sa moara doar pentru ca da cu matura n-a facut nimic niciodata sa nu mai vorbim de invatat.Deci mori pentru ca oricum e singura solutie pentru tine.Niciodata n-ai sa fi-i buna de nimic.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cristina taieti venele si poate mori...sau cand incepem sc aruncate de la etajul 2. da ai grija sa nu te vada mircealaughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna, am aceeasi varsta si problema ca a ta. daca vrei sa te sinucizi, cauta un lichid tocxic care sate omoare pe loc

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Tiam scris si mai sus...doar ca u ai parinti, eu nu-i mai am au murit cad aveam 7 respectiv 9 ani, nu am nici o sora, sunt adoptata dar nu mai pot trai fara parintii mei...in schimb uai pe cineva, lasa gandul aasta, cristina!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sincer cred ca esti o rasfatata! Dar daca chiar e asa cum zici eu am aproape 16 ani si mamama bate citeodata de-mi zboara fulgii dar te rog sa ma crezi ca NICIODATA nu m-am gindit la Moarte! Asta-i o prostie! A! Ca nu ma inteleg citeodata cu mama asta-i cu totul alceva! Sunt atitea metode! Aici nu vreau sa discutam in public, dar daca vrei pe e-mai-ul meu: mihaelabrunetzica@yahoo.com ma poti contacta si putem povesti!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sei una filia di putana chapito devi prendere le catii in boca

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

And i want to die, if is possible but I have a lot to do and you do not want crede-ma

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Draga uite nu trebuie sa mori poti sa vb deschis cu ei si sa le spui ca din greseli inveti ar trebui sa iti fie recunoscatori nu sa te critice te pup succes :*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu arfi bine sa te omori

| Kristinake explică:

Hahaahahh, ce amuzanti. eu nu v-am spus toate motivele mele. sa va zic sincer... nu sunteti prea seriosi.
ps":http://fr0zenhero.weebly.com/ poate acum... veti da seama.

| Jeryko a răspuns:

Sall Cristina si eu am avut aceeasi problema acum cativa ani, am avut aceleasi ganduri ca ale tale dar am invatat sa nu baga in seama parinti te cearta si te cearta din orice motiv eu zic sa-ti iei gandul sa te omori si sa nu pui la suflet totulwinking

| deeea_5616 a răspuns:

Ce bine scrii la 13 anirolling on the floor

| yonutgabi a răspuns:

Buna cristina. eu consider ca nu ai trecut pe la popa
Incearca noaptea sa vorbesti cu dumnezeu...
chiar daca el nu spune nimic tu vorbeste elibereaza-te
dupa nu iti mai trece nimic prin minte.
Da si tu funda big grin
alege raspunsul meu castigator laughing

| sweetybrunette a răspuns:

Stai linistita fata.sincer te inteleg pentru ca si eu de multe ori imi doresc sa mor dar totusi nu numai pentru atat astea nu sunt cine stie ce probleme grave...asa sunt toti parintii cu copiii tongue ...vei creste si vei vedea ca totul se va schimba

| giku a răspuns:

Ce tare i tipa(tare proasta)
Tu copila, tii fome? La 13 ani vrei sa mori?laughing
acum te-ai trezit si u cu sinucisul?
Lasa u chestile astea si vezi-ti de drumul tau!
Ce banala poti fii, macar de ai avea motive sa te omori, da asta ii motiv? ma pune sa fac curetenie, auzilaughing)
Pt. tine a face curat este echivalent cu a sapa o groapa de 13437847 de metri, presupun, de asta esti asa de deprimata.
Fii mai optimista, si sa nu mai vrei sa mori, numai daca ai motive intemeiate.Cum ar fi:
-sa te bata toata ziua sa-ti sara mucii pe pereti
-sa te puna sa zidesti o casa
-sa te puna sa faci de mancare pe 1 an intreg intr-o singura zii, contra cronometru
-sa te puna sa te invarti intr-o ureche
-sa te puna sa opresti trenul cu degetul mic de la piciorul stang
Aste-as motive sa vrei sa mori, nu ce ai tu:"Ma pune sa fac curat"
Dece nu zici ca mai bine ti-ar taia picioarele si sa te inscrie la un concurs de cross.nu mai gandii asa, fii optimista!
Ia vitamine, fata, ce, esti brocoli la cap?
Ai numa 13 ani, oricum, sper ca discursul meu sa te ajute si sa te faca sa intelegi ca nu e deloc bine sa indoi sticlele de PEPSY!