Da-i o saptamana sa-si faca de cap...stiu ca suna urat ideea ca poate si mai mult ca sigur o sa te si insele dar astia suntem noi barbatii... uneori, avem nevoie sa facem aceste greseli ca sa ne dam seama cat de mult o iubim si ca niciuna nu este precum ea , acea ea care stie lucruri despre tine pe care nici macar tu nu le sti, acea ea care te iubeste sincer si neconditionat, acea ea care iti mai da o sansa atunci cand nu meriti.
Buna...din pacate nu am nimic bun de zis din ce ai povestit tu.Am trecut si eu prin asa ceva.Este clar ca el nu mai vrea nimic cu tine dar in acelasi timp pentru unele partide de sex mai esti buna.acum el doar ASTA vrea de la tine.pe scurt se foloseste de tine.Si cu cat tu ii spui mai mult ca il iubest si il vrei inapoi cu atat el te va folosi mai mult din pacate stiu ce zic pentru ca am trecut exact prin asa ceva...Cel mai indicat ar fi sa fi foarte tare si puternica si sa iti vezi de viata fara el.Bafta multa:*
Eu cred ca a obtinut ce-a vrut de la tine. Sa-ti fie invatatura de minte, fereste-te de astfel de persoane
Nu cred ca sint cea mai indicata persoana sa dau sfaturi. e induiosatoare povestea, stii eu cred ca el mai tine la tine, dar e confuz, ce-ar fi sa-l lasi putin sa se gindeasca la rece, da-i timp sa decida, poate s-a plictisit sau s-a simtit constrins doar, asa-s barbatii, incomprehensibili
Incearca sa te dai pe langa el sa ii spui ce simti tu pentru el si sa il intrebi daca el mai simte ceva pentru tine! Spune-i sa se gandeasca bine ca tu il iubesti mult si ca vrei sa fi impreuna mult timp ca nu vrei sa te desparti de el sa fii sentimentala sa il faci sa sufere ca te a ranit, ii spui din suflet. II spui ca tie tii se pare ciudat ca ai stat 11 luni cu el si acum dintr-o data PA! Spune-i daca are pe altcineva? Daca nu de ce te comporti asa cu mine Spune-i cu ce ai gresit!? Incearca sa vorbesti cu el serios si sa ii explici cu amanuntul!
Buna Mihai,multumesc frumos pentru aceste sfaturi,dar sincer,toate astea le-am facut deja si nu o singura data,de asta nu mai stiu ce sa mai fac si totusi imi da unseori impresia ca ma iubeste,dar nu mai stiu cum sa procedez,intr-un fel nu mai vreau sa fiu presul lui,am renuntat la mine, la fericirea mea, pentru el si degeaba.