Pe bune? esti sigur ca ti-au facut vraji? pai ai grija ca din astea poti sa mori! multi zic ca nu e adrvarat dar e sa stii ca e real! mergi la o vrajitoare sa te dezlege si acolo iti spune tot(cine ti-a facut, de ce, ce are cu tue si tot ce vrei.in maxim o luna poti fi ca un om renascut)! funda. daca vrei
Domnule draga,cred ca este timpul sa revii cu picioarele pe pamant,ce farmece ce toate alea? totul tine de tine,totul este sa te faci inteles,si daca te pot intreba,ai macar un prieten cu care sa mai iesiti? spun asta deoarece daca stai doar in casa in fata pc-ului nu vad cum ai sa gasesti pe cineva(femeie).Tot ce pot sa iti spun este sa incerci sa fii social si sa mai ales sa incerci sa mai si scoti capul din barlog, femei sant destule, din atatea imposibil sa nu te placa una dintre ele.multa bafta, si ai grija de tine
Stai linistit, o sa iti gasesti o fata compatibila cu tine, crede-ma mai ai putina rabdare. Mult succes!
Asta e o poveste trista ce ii foarte straniu ca pe 1 Agust 2011 a fost ziua mea.Cred ca iti este foarte greu incarca sa te muti in alta parte nu in timisoara altundeva.
Iati amintirile intr-o geanta si pleaca gaseste fericirea in lume in viata trebuie sa treci cel putin odata printr-un con insuportabil nu stiu ce sa zic imi pare rau pentru. tine cred ca fetele de acolo au prosti in cap nu stiu ce sa zic mult noroc si bafta.
Funda te rog, de fapt nu ie necesar ca oricum nu te-am ajutat cu nimic, incearca sa comunici cu Dumnezeu prin rugaciuni seara si dimineata alteceva nu mai am ce zice. Scuze
Mult Noroc!