Daniela! Faci o gravă greșelă să fugi la un bărbat acasă ce abia îl cunoști de 4 luni Doamne Dumnezeule ferește! nai habar copilă câte se întâmplă pe lumea asta nai habar crede-mă că există o groază de nenorocirii pe lumea asta te rog frumos Daniela ascultăți părinți fiindcă nu merită pentru un bărbat cel ști de 4 luni de zile să-ți dai părinți la o partea și sa fugi cu el! Nu Mai face astfel de fapte câți vei face rău numai ție fiindcă dacă tu nu-i mei avea pe părinți tăi cu Adevărat în spatele tău acel bărbat o să facă din tine tot ce vre el! Fiindcă? O să vadă cât de prostă ai fost să-ți lași părinți care țiau data viață pentru un bărbat cel cunoști de 4 luni! iar tu deja ai fugit cu el! Când alți au avut o relație de 8 ani și tot nu sau putut vedea iar tu deja la 4 luni ai și fugit cu el!
îți faci cu mâna ta rău Daniela! și nu-ți dai seama, cât rău îți faci!
Scuze, dar cum adica ai fugit cu cineva? Esti in filme sau ce? E cringe rau, n-o lua personal, ca nu e atac la persoana. Dar fii si tu mai calma, termina-ti scoala si nu te mai stresa cu certuri si drame din astea cheesy. Like...construieste-ti o viata. Nu te gandi sa pui punct la viata doar pentru o relatie sau din cauza unor certuri. Lasa loc de buna ziua cu parintii macar. Fa rost de niste calificari/abilitati in viata, citeste o carte, vezi un film, asculta niste muzica asa cum iti place tie, bucura-te de o mancare buna sau ceva. Gen...traieste si tu bine, nu cu stress. Succes!
In loc sa termini scoala, tu te gandesti la sinucidere? Si pentru ce? Pentru o bucata de carnat care te va parasi imediat? Daca ar fi baiat serios te-ar astepta pana vei termina scoala. Si apoi se va casatori cu tine. Nu te va tine numai ca sai aiba cine sa-i spele hainele, sa-i faca curat si de mancare si... sa f* gratis.
Iarta-mi duritatea, dar se pare ca tu nu intelegi si nu stii ce sa faci cu viata ta. Nu totul sta in sex.
Ce anume îi nemulțumește pe ai tai?
Și, mai important, unde ai stat o lună de zile?
Îți găsești un loc de muncă și te muți cu el, la partea cu sinucisul să știi că nu merită, să te sinucizi pentru nimeni, asta demonstrează că pe te-au doborât acele probleme, în loc să lupți.
Te-ai intors ca sa iti continui liceul sau pentru ca ai realizat ce mare greseala ai facut fugind cu el?
Daca suferi o faci din vina ta, nu a parintilor.
Daca mai vine si un bebe, rezultat al fugii tale, e si mai grav.
Nu se va sinucide. Doar vrea sa pozeze in victimă, ca să o compătimim.
Te rog frumos, mai termină cu râsul ăsta de oamenii care suferă că nu ești amuzant de loc. Nu înțeleg ce ți se pare așa de râs, asta nu demonstează altceva decât că ori ești ignorant ori ai o plăcere să vezi așa ceva.
Ti se pare ca rad de ea? Cate fug de acasa si apoi se reăntorc dar fara a recunoaste greseala facuta?
Se pare ca nu prea cunosti gandirea adolescentilor de azi.
Am o nepoata care la 16 ani a facut exact acelasi lucru. Dar tatal baiatului a izgonit-o, pentru că nu era de nasul lui.
Nu stiu cati ani ai dar mai ai de invatat multe despre viata asta.
Păi ai spus că se victimizează că vrea să se sinucidă, da, cunosc gândirea și unii chiar ajung la așa ceva, dar normal că ție ți se pare amzuant, da, sunt de acord cu faptul că ea nu trebuie să plece de acasă, tocmai că are 18 ani i-am spus să își găsească un loc de muncă și să plece de lângă ei, dar dacă acel băiat își va bate joc de ea, ea va trebui să se ducă la părinții ei și recunoască că a greșit când a luat decizia aceea, dar repet tot nu se justifică ce e de râs în astfel de probleme.
Măi baiatule, ai ceva probleme?
Repet, ȚI SE PARE CĂ RÂD DE EA?
Am spus o realitate, care din păcate se cam acutizează la adolescentii de azi.
Nu se va sinucide, nu mai crede tot ce spun acesti copii.
Nu cunosti nimic.
Iti puteai spune si varsta daca nu ai avea nimic de ascuns. Strict doar pentru experienta de viata pe care spui că o ai.
"Am fost fugita cu el timp de 1 luna"
Stii ca si restul adolescentilor au iubiti, iubite, dar nu fug de acasa?
Ce fel de iubit e ala care te convinge sa fugi de acasa si sa abandonezi scoala? Nu e o influenta buna.
Parintii tai au perfecta dreptate.
Lasa gandurile de sinucidere.
Ar trebui sa te gandesti la scoala, ai cel mai important examen din viata ta de luat (BAC-ul).
Vei avea timp de iubiti dupa ce termini scoala si iei BAC-ul, doar asa vei putea fi pe picioarele tale. Fara 12 clase si BAC, nu te angajeaza nimeni. Fara serviciu, vei fi intotdeauna la mana vreunui barbat.
Asculta-ti parintii, sunt singurii pe lumea asta care te iubesc si iti vor binele.