| Deniisaaa a întrebat:

Bună.Ma numesc Denisa si am 13 ani Am o intrebare..eu ma cert mereu cu mama mea si cu tatal deoarece nu le convine cu cine stau pe afara si ca stau prea departe de casa mereu imi spune ca vrea sa imi cunoasca prietenele..si ma cert si din cauza ca cica nu fac nimic in casa, cei adevarat ca nu fac prea multe dar nu ma pasioneaza ce imi recomandati sa fac? am nevoie de ajutorul vostru

Răspuns Câştigător
| PamfleticaTotHellenne a răspuns:

Si de ce nu iti aduci prietenele acasa!? E o idee buna, pana la urma sunt parintii tai si au tot dreptul sa stie cu cine umbli.Sunt stresanti cateodata doar pentru ca le pasa de tine.
Si nici eu nu fac prea multe prin casa, dar in camera mea nu este dezordine.E de datoria ta sa faci curat la tine in camera.Niciodata nu m-au pus parintii sa spal vase. Vorbeste cu ei si spune-le ca pur si simplu nu iti place sa faci curatenie in toata casa.Fa doar in camera ta si va fi ok!

6 răspunsuri:
| pwp a răspuns:

De ce nu iti duci prietenele acasa la tine sa le cunoasca parintii? Asa vor fi mult mai linistiti stiind cu cine ai de-aface.Cat despre cealalta problema.e nimeni nu pasioneaza curateania laughing, dar trebuie s-o facem nu? Cred ca e de ajuns sa mai speli vasele din cand in cand si sa stergi praful saptamanal.
Sper ca te-am ajutat :*

| Deniisaaa explică (pentru pwp):

Pai faza e ca nu cred ca vor fi de acord sa stau cu ele deoarece una din ele este a 8a si deja nu mai este virgina si se drogheaza si..are 3 pierce-uri.

| Deniisaaa explică (pentru pwp):

Pai ele nu sunt tocmai ingerasii si parintii mei au dreptate in privinta lor dar eu ma simt super bine cu ele. Faza e ca pana acum ma lasa cu ele dar nu ma mai lasa deoarece spun ca mi-am schimbat comportamentul si ca sunt inutila in casa

| Anonima264 a răspuns:

Nu ar trebui sa te superi din cauza asta!
Parintii au dreptul sa iti stie prietenii si prietenele!

| Domnisoaraindragostita a răspuns:

Pai odata ce ai zis ca prietenele tale se drogheaza, sunt de acord cu parintii tai, nu vor face altceva decit sa te traga dupa ele.Ar trebui sa ti intelegi parintii. Punete in locul lor si gandeste-te ca ai un copil care umbla cu prieteni care se drogheaza.ii vei permite asa ceva? Ei isi fac griji pentru tine.

| laurdlv a răspuns:

Pai si uh cu drogate umbli:-H