Si de ce nu iti aduci prietenele acasa!? E o idee buna, pana la urma sunt parintii tai si au tot dreptul sa stie cu cine umbli.Sunt stresanti cateodata doar pentru ca le pasa de tine.
Si nici eu nu fac prea multe prin casa, dar in camera mea nu este dezordine.E de datoria ta sa faci curat la tine in camera.Niciodata nu m-au pus parintii sa spal vase. Vorbeste cu ei si spune-le ca pur si simplu nu iti place sa faci curatenie in toata casa.Fa doar in camera ta si va fi ok!
De ce nu iti duci prietenele acasa la tine sa le cunoasca parintii? Asa vor fi mult mai linistiti stiind cu cine ai de-aface.Cat despre cealalta problema.e nimeni nu pasioneaza curateania , dar trebuie s-o facem nu? Cred ca e de ajuns sa mai speli vasele din cand in cand si sa stergi praful saptamanal.
Sper ca te-am ajutat :*
Nu ar trebui sa te superi din cauza asta!
Parintii au dreptul sa iti stie prietenii si prietenele!
Pai odata ce ai zis ca prietenele tale se drogheaza, sunt de acord cu parintii tai, nu vor face altceva decit sa te traga dupa ele.Ar trebui sa ti intelegi parintii. Punete in locul lor si gandeste-te ca ai un copil care umbla cu prieteni care se drogheaza.ii vei permite asa ceva? Ei isi fac griji pentru tine.