Da...Clar a vrut doar sex de la tine. Daca avea sentimente pentru tine nu iti zicea ca vai cand ne intalnim trebuie sa o facem odata calumea, iar cand tu nu ai mai vrut s-a retras imediat. Oricum se comporta imatur inventand iubite si facandu-ti in ciuda cu tipele alea (cu care nici nu se stie daca intr-adevar a avut vreo tangenta).
Si eu sunt de parere ca te-a vrut doar in pat. Din pacate sunt multi baieti din astia. Tu fiind putin mai mica decat el te-a crezut naiva. Daca i-a iesit faza o data a incercat si a doua oara si tot asa. Ma bucur ca ai pus capat oricarei discutii cu el deoarece nu merita sa-ti pierzi timpul cu el nici pentru o clipa!
DA...nu mai exista baiat care sa nu vrea sex, asta e, generatile care vin in spatele nostru vor fi bazate numai pe profit, sex, umilinta.
Cine se aseamana se aduna. Eu cred ca esti masochista daca numesti pe cineva ca acest specimen prieten, trebuia sa-ti dai seama de la inceput, oricum n-ai pierdut nimic
Tipul pare un golan, uita c-a existat vreodata in viata ta. Tine mai mult la tine si comporta-te ca o fiinta umana, nu ca o marioneta numai buna de plimbat pe sarma de catre toti maimutoii.
Sa-si bata joc? Nu; nimeni nu pierde atata timp doar ca sa-si bata joc de cineva. Sex? Da, bineinteles. Sentimente? De asemenea. Nu din alea de durata, sa fim intelesi, e o stare care ti-o provoaca excitarea. Sunt sentimente relativ puternice, dar de foarte scurta durata. Si nu provoaca durere. Doar rusine de propriul comportament, daca e cazul.
Buna,Diana! Este destul de evident si trebuia sa iti dai seama de mult timp de ce urmareste baiatul asta, dar "dragostea e oarba".Pe viitor fii mai atenta ca sunt multe fete inocente ca tine de care isi bat joc niste nenorociti.
Raspuns DA.
Diana, nu dispera, vor mai fi inca 10 ca el, pana sa gasesti unul bun .
Eu vb din experienta, sunt unul din cei 10 , dar depinde de tine, daca vei cadea in plasa lor.