| Iulian231 a întrebat:

Ma numesc Iulian am 16 ani. Zilele acestea am fost si am muncit pe un vas de croaziera..chiar daca munca era grea atmosfera era foarte placuta si m-a facut sa uit de asta.Am insa o problema m-am atasat de majoritatea persoanelor de acolo..Adica acum ca am ajuns acasa simt o durere..stau mereu posomorat, nu zambesc si simt un gol in stomac.Am mai patit asta, imi trece in cateva zile.Dar vreau sa numai sufar..stie cineva vreo solutie?

Răspuns Câştigător
| Mayar a răspuns:

OOoo, multi ar da orice sa se simta atat de bine ca tine la locul de munca! Inseamna ca intr-adevaar ti-a facut placere sa muncesti.
O vei pretui ca pe o amintire. Si eu cand am lucrat prima data am fost intr-un colectiv super si imi era dor de ei cand mergeam in concediu. La un moment dat va disparea acest dor, pentru ca vei avea pe cap multe altele, stai linistitwinking

| Iulian231 explică (pentru Mayar):

Nu am avut ca oaspeti pe oricine.A fost chiar Bourceanu cu toata familia lui(frati, verii, parinti, bunici si copiii).

| Mayar a răspuns (pentru Iulian231):

In fine... nu stiu cine e Bourceanu, dar trag concluzia ca e faimos big grin

| Iulian231 explică (pentru Mayar):

E fostul capitan al echipei de fotbal Steaua big grin

| Mayar a răspuns (pentru Iulian231):

Oooo! big grin mistoo

7 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Iesi afara din casa!
Cauta-ti prietenii, esi la batut mingea, alergat cu bicicleta, fa orice, numai nu sta in casa sa-ti plangi de mila!

| anonimg a răspuns:

Atmosfera bună o poti păstra si împărtăși cu alții.
Trebuie sa ai in vedere nevoile prietenilor tăi de a sta de vorbă cu tine.

| Samariteanul a răspuns:

Pai daca te-ai intors de pe vas la tine acasa stai si tu cu familia ta, suna-ti prieteni sa vezi ce mai fac(sigur le-a fost dor de tine).Ai atatea lucruri pentru care sa te bucuri si nu trebuie sa fi trist pentru acei oamenii.Probabil ii vei mai intalni(eventual sa le fi luat si nr de tel), iar oricum oamenii dragi ti poti face mereu.