Pai, ai omis sa spui un lucru foarte important: care a fost raspunsul tau? Ei bine, comportamentul lui de acum se datoreaza asa zisului raspuns, daca tu i-ai spus ca vreti sa fiti doar amici (ca nu simti nimic special pentru el) baiatul s-a hotarat ca nu are rost sa sufere aiurea si vrea sa treaca mai departe. Daca nu i-ai raspuns intr-un mod destul de clar, probabil ca a interpretat ca pe un refuz si asteapta ca tu sa preiei initiativa.
Eu sunt sigur (doar parerea mea) ca el s-a decis sa raceasca relatia doar pentru a scapa de sentimente.
Mare atentie, aceasta nebagare in seama trebui sa-ti dea de gandit. Asa procedeza acest tip de baieti, eu i-am poreclit comisi voiajori, se comporta mai rece si mai distant ca sa te apropii din ce in ce mai mult de el si asa te v-a putea juca pe degete ca pe o marioneta, eu zic sa nu-i dai crezare mesajelor si nici privirilor insistente daca nu vrei sa devii "jucaria" lui, ignora tot ce vine din partea lui si cata-ti un prieten care sa nu te asalteze cu mesaje gen "te iubesc" din primele zile, un prieten cu care sa te potrivesti in mai toate hobby-urile si activitatile tale, succes!