Daca avea pe altcineva nu mai era asa confuz ba nu stie bastie ba etc... o relatie merge asa tu faci un compromis el face un compromis certuri exista mereu si cea mai dulce faza e impacarea incearca sa fii mai flexibila daca certurile le incepi tu daca le incepe el mai lasa de la tine si o sa vezi ca o sa fie bine discutati despre voi si o sa vedeti ca se va rezolva daca tineti unul la celalalt incearca sa fii mai concentrata pe ceea ce ai decat ceea ce ai pierdut parerea mea
Ar trebui sa nu mai fiti asa orgolioasi. sa sa stiti cind sa spuneti /, imi pare rau am gresit> si sa nu va lasati prada nervilor sa actionati din impuls sau razbunare. sa lasi si tu de la tine si el de la el si va impacati. barbatii cind sint certati sau li se atrage atentia se inchid in ei si nu mai comunica. poate nu are pe altcineva poate este orgolios. ar trebui sa nu ne certam cu iubiti nostri sa nu semanam cu mamele lor.ar trebui sa stie daca te iubeste sau nu. in general barbatilor nu le place femeile; 1 care se cearta; 2; care ii insala; 3 daca nu este harnica si gospodina.; 4 daca ea minte
Nu stie ce sa faca.Mai lasa`le cateva zile sa se mai gandeasca si sa iti faca ordine in minte. Daca nu isi revine si e tot nehotarat eu zic sa il lasi in pace, baiati mai gasesti cu capul pe umeri si care sa tina la tine sincer
Pai ce ne spui noua? du-te la el si spune-i concis si serios care e treaba poate pregateste ceva pentru tine sau nu stiu. Bafta!
Cu ce procentaj va cunoasteti? Sau toata ziua numai pupaturi si sex? Va atrag mai mult cele doua lucruri pana la casatorie? Restul problemelor le rezolva ambele perechi de parinti, ca e foarte greu pentru copilasi, nu-i asa?