Nu cred ca o sa reusesti! Preocuparile voastre sunt foaaaaarte diferite, ele vorbesc despre baieti, menstruatie, intalniri, liceu, etc si tu vorbesti despre desene animate, papusi, sotron... Tu cum te-ai simti sa fi prietena cu una de clasa intai, care vorbeste de abecedar, cat fac 5+9, etc? Ai avea subiecte comune cu ea, in afara de joaca? Este bine sa ai prieteni de varsta ta!
Draga mea, este greu, te considera inca un copil si asa si este, ele sunt mari, gandesc altfel, au alte preocupari care nu se potrivesc cu ale tale. E bine sa ai prietene de aceiasi varsta cu tine.
Te pupa din mila, nu din amicitie. Ca si cu un copil...mai bine fa'ti prietene de varsta ta, nu ai avea ce discuta oricum cu alea de 15 ani. Ele au alte pasiuni la varsta aia, tu inca esti la desenele animate...asa ca, ia'ti gandu'
De ce vrei tu sa fi mai mare decat esti? Eu sunt in clasa a 8a si iti spun bucura-te de copilaria ta! fa-ti prieteni adevarati de varsta ta pentru ca asa veti putea avea preocupari comune. Fiecare varsta are farmecul ei, nu te grabi sa cresti altfel o sa-ti para rau mai tarziu ca a trecut timpul pe langa tine incercand sa pari ceea ce nu esti!
Nu inteleg de ce te opui raspunsurilor noastre, ba chiar mai mult mi-ai dat si "nefolositor" si "stupid" la raspunsul pe care ti l-am dat eu am incercat sa fiu draguta cu tine dar se pare ca tu fetito nu prea gandesti
Probabil ca tu poti sa sari peste 4 trepte, un pas de cati metri? Raspunde la intrebare.
Am si eu o intrebare.De ce,, le vrei"?
Cum ai spus si tu, nu vrei sa fi criticata dar... Tu chiar crezi ca vei fi mai matura daca stai cu fete de a opta?
Stai prin preajma lor, intreaba-le ca hobby-uri au, vedeti ce aveti in comun.
Mai mai mai. voi nu ma cun imi place tot ce la place si lor dar nusitu. eu nu mai sunt cu papusile si desenele credeti-ma. ar trebui sa ma cun eu nu sunt ca toate fetele de varsta mea sunt mai matura asta e problema voi nu intelegeti chestia asta
Si inca ceva fetele astea sunt foarte amabile cu mine credeti-ma e alticineva in afara de Mariutssa care imi da un alt sfat folositor?
Si app derye sunt optimista si nu o sa imi iau gandul de la ele. sunt cele mai dulci fete si nu voi renunta macar din 5 sa fiu cu 3.
Eu nu am preocupari comune cu copii de varsta mea. nu ma cine vrea sa ma cun si atunci sa imi dea un sfat decate ori am nevoie sa imi bage id sely.selena2009
Aolo nu e nimeni cu ceva mai bun? ce lear impresiona pe ele asta vreau de la voi nu sa ma crticati si derye hai mai lasa tupe si le vreau asa mult findca le vreau. cine va da primul raspuns altfel il voi declara castigator
Va multumesc ca mi-ati raspuns dar numai am nevoie acum. m-am imprietenit cu toate datorita lui tweety multtumesc mult dar numai am nevoie de aceasta intrebare cum as putea sa o sterg?
Prieteniile se leaga din placere, in timp, fara a fi nevoie sa impresionezi pe cineva. Daca ele voiau sa fie prietene cu tine, puteau deveni pana acum. Si daca eraia sa matura cum zici, nu stateai pe TPU acum cu probleme atat de puerile... Crede-ma, chiar daca esti poate un strop mai matura ca alte fete de 11, cele de 15 ani nu prea au subiecte comune cu tine. Ce sfaturi le-ai da tu daca ar veni la tine cu o problema de sanatate despre care nici nu ai auzit? Sau daca ar incepe o discutie despre examenul de capacitate (sau teze unice cum sunt acum), nu-i asa ca te-ai simti pe langa subiect? Ele sunt la varsta la care probabil au prieten, unele poate se gandesc sa isi inceapa viata sexuala peste cateva luni-un an... Ti se par subiecte de discutat cu o fetita de clasa a 4a? Fie ea si "matura"
Sa fim seriosi...
Iti pun doar o intrebare si eu. Tu te-ai imprieteni cu fetele din a1-a? Adica cele cu 4 ani mai mici decat tine. Daca raspunzi,, da" atunci macar gandeste-te ca ele mai au un an pana la liceu si tu inca mai ai invatatoare/invatator.