| Viviluka a întrebat:

Buna ma numesc victoria si am 11 ani. vreau sa fiu si eu prietena buna cu fetele din clasele 8 iar eu sunt a 4. cum fac sa le impresionez si sa le apropri de mine mai mult.stiti pe mine ma baga in seama si eu pe ele ne pupam cand ne vedem dar vreau sa fim mai apropriate stiind ca una din ele este si cam fitoasa

25 răspunsuri:
Elianna
| Elianna a răspuns:

Nu cred ca o sa reusesti! Preocuparile voastre sunt foaaaaarte diferite, ele vorbesc despre baieti, menstruatie, intalniri, liceu, etc si tu vorbesti despre desene animate, papusi, sotron... Tu cum te-ai simti sa fi prietena cu una de clasa intai, care vorbeste de abecedar, cat fac 5+9, etc? Ai avea subiecte comune cu ea, in afara de joaca? Este bine sa ai prieteni de varsta ta!

constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Draga mea, este greu, te considera inca un copil si asa si este, ele sunt mari, gandesc altfel, au alte preocupari care nu se potrivesc cu ale tale. E bine sa ai prietene de aceiasi varsta cu tine.

| Derye a răspuns:

Te pupa din mila, nu din amicitie. Ca si cu un copil...mai bine fa'ti prietene de varsta ta, nu ai avea ce discuta oricum cu alea de 15 ani. Ele au alte pasiuni la varsta aia, tu inca esti la desenele animate...asa ca, ia'ti gandu'

| lilboutique a răspuns:

De ce vrei tu sa fi mai mare decat esti? Eu sunt in clasa a 8a si iti spun bucura-te de copilaria ta! fa-ti prieteni adevarati de varsta ta pentru ca asa veti putea avea preocupari comune. Fiecare varsta are farmecul ei, nu te grabi sa cresti altfel o sa-ti para rau mai tarziu ca a trecut timpul pe langa tine incercand sa pari ceea ce nu esti!

| lilboutique a răspuns:

Nu inteleg de ce te opui raspunsurilor noastre, ba chiar mai mult mi-ai dat si "nefolositor" si "stupid" la raspunsul pe care ti l-am datlaughing eu am incercat sa fiu draguta cu tine dar se pare ca tu fetito nu prea gandestiwinking

| psihox a răspuns:

Probabil ca tu poti sa sari peste 4 trepte, un pas de cati metri? Raspunde la intrebare.

| diana a răspuns:

Am si eu o intrebare.De ce,, le vrei"?
Cum ai spus si tu, nu vrei sa fi criticata dar... Tu chiar crezi ca vei fi mai matura daca stai cu fete de a opta?
Stai prin preajma lor, intreaba-le ca hobby-uri au, vedeti ce aveti in comun.

| Viviluka explică:

Mai mai mai. voi nu ma cun imi place tot ce la place si lor dar nusitu. eu nu mai sunt cu papusile si desenele credeti-ma. ar trebui sa ma cun eu nu sunt ca toate fetele de varsta mea sunt mai matura asta e problema voi nu intelegeti chestia asta

| Viviluka explică:

Si inca ceva fetele astea sunt foarte amabile cu mine credeti-ma e alticineva in afara de Mariutssa care imi da un alt sfat folositor?

| Viviluka explică:

Si app derye sunt optimista si nu o sa imi iau gandul de la ele. sunt cele mai dulci fete si nu voi renunta macar din 5 sa fiu cu 3.

| Viviluka explică:

Eu nu am preocupari comune cu copii de varsta mea. nu ma cine vrea sa ma cun si atunci sa imi dea un sfat decate ori am nevoie sa imi bage id sely.selena2009

| Viviluka explică:

Aolo nu e nimeni cu ceva mai bun? ce lear impresiona pe ele asta vreau de la voi nu sa ma crticati si derye hai mai lasa tupe si le vreau asa mult findca le vreau. cine va da primul raspuns altfel il voi declara castigator

| Viviluka explică:

Va multumesc ca mi-ati raspuns dar numai am nevoie acum. m-am imprietenit cu toate datorita lui tweety multtumesc mult dar numai am nevoie de aceasta intrebare cum as putea sa o sterg?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Prieteniile se leaga din placere, in timp, fara a fi nevoie sa impresionezi pe cineva. Daca ele voiau sa fie prietene cu tine, puteau deveni pana acum. Si daca eraia sa matura cum zici, nu stateai pe TPU acum cu probleme atat de puerile... Crede-ma, chiar daca esti poate un strop mai matura ca alte fete de 11, cele de 15 ani nu prea au subiecte comune cu tine. Ce sfaturi le-ai da tu daca ar veni la tine cu o problema de sanatate despre care nici nu ai auzit? Sau daca ar incepe o discutie despre examenul de capacitate (sau teze unice cum sunt acum), nu-i asa ca te-ai simti pe langa subiect? Ele sunt la varsta la care probabil au prieten, unele poate se gandesc sa isi inceapa viata sexuala peste cateva luni-un an... Ti se par subiecte de discutat cu o fetita de clasa a 4a? Fie ea si "matura"

Sa fim seriosi...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dar vai, cat esti de "matura". Ai dat nefolostor la toate raspunsurile care nu ti-au convenit. Ei, nu-i nimic, asa fac copilutii de 11 ani. Asteptam sa mai cresti. Te pupa mami

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fetito stai pe curu tau si bucurate de copilarie atunci cand nu o vei mai avea ai sa vezi ce rau o sati para deci stai pe curu tau si fa-ti prieteni de varsta ta si ori cum nu leai impresiona cu nimic

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vrei sa fi cu unul de 11 ani care il cheama VALY

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Victoria si eu sunt la fel csa si tine da-mi id ta ca sa vb te rog pup suntem amandoua de 11 ani

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna si eu vreau su ma imprietenesc cu fete de clasele 9 deci poate daca incerti sa te distrezi cu ele daca nu nu e nici o problema

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu in locul tau le -as spune ce am de spus si apoi incerc sa vorbesc despre lucruri...nu stiu baieti haine s.a.si apoi vezi tu cum te intelegi cu ele

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Acum in acata esti? Din ce oras esti? Baga id de mess radu5popa

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Acum in acata esti? Din ce oras esti? Baga id de mess radu5popa tu victoria11. poate u cu mine? stii tu. te pup! bye

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Victoria am 14 ani de acum si am o prietena de 18 ani si am si o reloatie cu ea, uh de ce nu ai putea fii prietene bune cu ele? hai nu-i baga pe smecherii astia eu stiu ca esti speciala crede-ma daca vrei sa te ajut, sa vb sau. da-mi id tau!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ma vorbim pe mes de aia zic sa lmi dai aidiukl tau
da-mi raspunsul

| amyhotangel a răspuns:

Iti pun doar o intrebare si eu. Tu te-ai imprieteni cu fetele din a1-a? Adica cele cu 4 ani mai mici decat tine. Daca raspunzi,, da" atunci macar gandeste-te ca ele mai au un an pana la liceu si tu inca mai ai invatatoare/invatator.