anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ma scuzati ca scriu anonim dar am probleme cu o prietena. Pot spune cea mai buna. Ea are alta prietena buna de cand era mica.Cu ea imparte mai multe lucruri decat cu mine. Vorbeste multe cu ea. Ea imi spune ca sunt o prietena buna pentru ea dar de fapt ma barfeste pe la spate.Nu vreau sa o pierd ce sa fac?
va multumesc

9 răspunsuri:
| sallysirop a răspuns:

Tu nu vrei, dar se pare ca ea vrea. las-o in paca nu o forta. o sa iti gasesti prietene bune cat cuprinde nu e ea ultima persoana cu care vei fi prietena, ce naiba? deschide si tu putin ochii si gandeste-te daca merita sa ramai prietena cu o persoana care are doua fete fata de tine. tu crezi ca e bine? eu daca as fi in locul tau mai bine as sta singura decat cu o persoana falsa, imatura, incapabila sa iti spuna in fata ce gandeste despre tine. fi sincera astfel de prietena iti doresti?

| MaduxD a răspuns:

XD.La faza cu barfitu` ma pricep...ca mi s-a-ntamplat si mie.Stiu cum sunt genul asta de prietene=D.Stau cu tine, doar pentru. ca te vad ca si cum ai putea sa le *Eclipsezi*. Mi s-a intamplatwinking. O astfel de prietenie nu e adevarata.Intr-o forma mai primitiva sa-ti dau un sfat... *Da-o-ncolo`*big grin. O sa-ti fie mai bine.Gasesti alti prieteni destul de usor, poate unii adevarati de data asta. Bafta!

Janina
| Janina a răspuns:

Discuta deschis cu ea, pai ce prietena e ea daca te vorbeste pe la spate?
prezinta-i ce simti si ce crezi.

| LOVEsick a răspuns:

Daca te barfeste pe la spate nu e prietena ta, e pierduta de mult, sau poate a fost dintotdeauna. Prietenii adevarati, putinii ramasi, nu fac lucrurile astea. Incearca sa vorbesti cu ea. Sa te lipsesti de persoane de genu, false, ipocrite, care in fata iti sunt "prieteni/e" si pe la spate te barfesc. Nu iti sunt si nu iti vor fi niciodata prieteni/e. Nu vrei sa pierzi? Dupa parerea mea, deja ai pierdut-o. Go on, sunt multi alti oameni care cauta prietenii. Te pup si sper ca te-am ajutat cat de cat.

| Icsulets a răspuns:

Nu vrei sa o pierzi, dar vrei ca cea mai buna prietena se "te barfeask" p l spate? si p tine chiar s nu t intereseze? nu e singura persoana cu care s poti vb deschis si care sa-ti fie BFhappy sunt sigura ca sunt unele lucruri care celeilalte prietene nu poate sau nu vrea s i le spuna, oricat de mici ar fi, si ti le spune tie, ei bine, las`o, incearca s t departezi de eahappy si o s vda ca nu mai are cu cine s vb si cui s impartaseak acele "lucruri marunte" si va realiza si ea atunci ce a pierdut. si va vedea cum te simti tu.happy

gaseste`ti o prietena adevarata, de asta avem nevoie cu totii, nu de prieteni falsi care s n barfeask si s arunce cu pietre`n noi.
daca u ai incredere in ea si ii spui absolutot. ce nu vrei sa stie altii, ea poate se duce si ii spune celeilalte fetehappy si fata aia mai departe.happy

| noName_8681 a răspuns:

Nu incerca sa ti langa tine o persoana care nu vrea asta. de asemenea iti spun un pont, NU EXISTA cea mai buna prietena. Rare ori poti sa dai peste o persoana de incredere care sa nu fie doar pentru ea si sa se gandeasca la tine.

| djza a răspuns:

Am trecut şi eu prin aşa ceva. Câteodată prietenii pe care îi consideri cei mai buni chiar ei te lasă singur. Dacă eşti sigură ca te bârfeşte şi mai mulţi îţi confirmă acest lucru încearcă să discuţi cu ea şi să o întrebi de ce te minte sau să-i spui că ai auzit că te bârfeşte şi să o întrebi dacă este adevărat. Spune-i că tu mereu ai considerat-o cea mai bună prietenă şi că ţii la ea. Dacă recunoaşte ca te-a bârfit roag-o să-ţi spună sincer ce are cu tine. Sper că te-am ajutat. Succes!

| Alecsie. a răspuns:

Cunosc mai bine ca oricine situatia : " cea mai buna prietena a mea " ( chipurile ) are o prietena cica la fel de buna ca mine de mai mult timp ...cam din clasa I la inceput totul ok fiind prietena ca una am devenit prietena si cu alta dupa aia au inceput sa nu ma mai ia in seama prea mult nu mai stateau cu mine ma ignorau...am fost intr-o tabara si ne certam de fiecare data pe nimicuri dar pentru ca stateam toate trei in camera si avand nevoie una de alta nu dura prea mult. Mi-am dat seama ca prietenia cu ele se cam clatina si incertc sa-mi fac cati mai multi prieteni in caz de dastramare sa am cu cine sa fiu prietena am discutat cu mama si i-am explicat ca atat timp cat sunt prietene cu mine atat timp sa fiu si eu cu ele sa nu sufar de pe urma lor si sa nu ma milogesc cu scuze. din eu nu vreau sa le pierd pe nici una pentru ca vreau sa fiu prietene cu amandoua dar daac o sa se intample ce pot sa fac. ( a fost doar o parte din ce s-a intamplat)

mira
| mira a răspuns:

De ce ai nevoie de o prietena care te barfeste?