| Cris988 a întrebat:

Ma simt invizibilă. Niciun bărbat nu ma observă.(în afara de cativa pe Facebook, dar știți cum e, pui doar pozele în care ieși mai bine ☺). Sunt normala la fata, cam scunda 1, 56 și nu am un corp prea armonios : kg în plus, sâni mici, gambe cam groase

15 răspunsuri:
| cristi202 a răspuns:

Ar vrea unii sa treaca invizibili prin lumea asta, insa nimeni nu poate fi happy. O statistica spune ca in orice moment al vietii unui om, exista alti doi care sa fie indragostiti de el, fie ca el stie, fie ca nu. Deci, nu esti invizibila. De fapt, ai zis bine, doar te simti invizibila. Cine stie in gindurile si visele cui esti mereu happy.

| Ririru a răspuns:

Buna,

Nu-ti face griji. Nu trebuie sa te observe toata lumea, cum ai spus si tu, esti o fata normala. Iar fetele normale, care nu se evidentiaza prin decoltee, au toate sanse sa ajunga sotii. Ca asta cauta barbatii, o fata buna, la locul ei. N-am fost curtata de baieti prea mult la viata mea, imi faceam griji pe atunci, acum rad.

| AutumnDay a răspuns:

Un barbat nu o sa zica,, vaii, stai sa iti vad gambele. Uff, cam groase, no, thank"
Ei te vad per ansamblu. happy Te-ai gandit ca poate atitudinea ta e a unei persoane indisponibile? Incearca sa arati ca esti disponibila(prin comportament in viata reala, nu pe FB) si atunci vei primi atentie.

| RAY a răspuns:

De ce nu ai pus poza ca te si casatoreai dupa paste, de baieti aia nu isi place a vrei doar de aia frumosi?

| Violleta2022 a răspuns:

Daca vrei sa iesi din anonimat, mai ales ca mama natura nu te-a inzestrat cu o inaltime impozanta, fa bine si apuca-te de slabit, poarta doar incaltaminte cu tocuri inalte si subtiri, pentru ati alungii piciorul si ati subtia gamba.
Cu sanii mici, nu-i mare necaz, sutienele cu push up isi fac foarte bine treaba, deci, aia are cea mai simpla rezolvare.

In principiu, pana la 40 de ani, ar trebui sa ai cu 10 kg sub masura inaltimii, adica, daca ai 1.56m inlatime, greutatea trebuie sa fie 46kg.

| LoveSleep a răspuns:

Cine vrei să se uite la tine când tu tot ce faci e să te plângi? Ce aștepți, să vin eu să mă rog de tine să faci sport și să-ți dai jos kilogramele în plus?

| GoldenZenith a răspuns:

Nu te mai consuma pentru asa ceva!

Frumusetea sta in ochii celui care priveste. Nu e o problema ca nu te observa barbatii, mai bine asa decat sa te aiba in vizor cei nepotriviti.

Daca iti poti imbunatati aspectul fizic, fa-o. Deja a devenit o chestie stupida asta cu "sani mici". surprinzator, exista si barbati carora le plac sanii mici. Pana la urma, iti place caracterul unei persoane mai mult decat aspectul.

Fii mai pozitiva!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Te vaaaaaaad! laughing

| AlexDFY a răspuns:

Fii sigura ca daca puneai poze cat mai dezbracata si in decolteu, primeai o groaza de cereri si mesaje, asa, daca pui poze obisnuite, simple, esti ca majoritatea, deci esti mai greu de observat, nu zic ca e gresit.Ai putea sa adaugi cati mai multi oameni in lista de prieteni, si sa pui poze mai reusite, sa intri in grupuri si sa iti faci prieteni, asa nu o sa ti se mai para ca esti invizibila

| gogu220 a răspuns:

O alta idee ar fi sa mai iesi din casa. Poti de exemplu sa te duci la o sala fitness unde este posibil sa gasesti un baiat mai plinut care si el se crede invizibil. Ca sa nu mai zic ca dupa cateva zile si tu te vei vedea altfel.

| SoulReaver a răspuns:

Buna, nu te necaji. Nu esti invizibila dar inca nu te-a observat cine trebuie. Si eu credeam la fel pana mi-am intalnit prietena. Si nu orice barbat are gusturile la fel, poate unuia ii placi si celuilalt nu.

| LoredanaS19 a răspuns:

Nu trebuie sa consideri ca esti invinzibila, si eu cand merg pe strada vad o grămadă de fete care sunt asa cum mi-aş dori eu sa fiu si cu toate astea ma simt frumoasa dar in felul meu, asa ar trebui sa te simti si tu, pentru ca odata si odata va veni acel baiat care va fi înnebunit dupa tine si atunci te vei simti cea mai împlinitahappy multa baftă:*

| Vinsieu a răspuns:

Nu cumva esti prea tinara?
Fa sport sa dai jos ce ai in plus.

| PsihologMariusIftimie a răspuns:

Ca fiecare dintre noi, ai nevoie sa inveti sa te pui in valoare. Aspectul fizic este important in cazul fetelor, dar o relatie care se bazeaza numai pe aspect fizic are un viitor iluzoriu. Este la fel de importanta si energia pe care o transmiti in jur, iar multe femei sunt populare si cautate tocmai pentru optimismul si increderea lor in sine, pentru simtul umorului si sociabilitate, ori pentru faptul ca stiu sa faca un barbat sa se simta barbat. Se poate lucra atat la exterior (aspectul fizic) cat si la interior (acea energie despre care vorbeam).

| Cris988 explică:

Mulțumesc pentru răspunsuri. Aveți dreptate, retete adevărul e ca eu nu prea sunt sigura pe mine, pe calitățile mele, întotdeauna aștept confirmarea de la cineva. Eu as vrea in realitate, nu pe internet. Poare ca ar fi timpul sa trec la fapte și sa nu ma mai plâng, cum ați spus și voi.☺Sa ma aranjez mai mult, sa fac sport.În general sunt și mai tăcută și nu prea zâmbesc. Cred ca și asta ar fi un motiv. NUn sunt chiar asa mică. Am împlinit 28. Și am 54 kg.