| Mihnulinu a întrebat:

Mai am o intrebare. Cum pot sa o intreb daca ma place pe mass. Pentru ca eu o plac foarte mult (o cheama Diana) Va rog raspundeti repede!big grinbig grinbig grin

3 răspunsuri:
| oracoluldindelphi a răspuns:

Hmm. Eu zic sa o iei mai pe ocolite, si sa ii spui "Am cam observat ca se uita mai toti baietii la tine...Si intr-adevar, esti draguta. Sper ca nu te spueri ca ti-am zis, dar sa stii ca nu numai eu cred asta". Daca te intreaba cine a mai zis ca e draguta, o santajezi. Sub nici o forma nu mai da alte nume de baieti altfel iti faci singur concurenta:"Pai, daca vrei sa iti spun, vorbim maine dupa ore." (Neaparat dupa ore, ca sa nu sune a intalnire. Si in felul asta pregateste-te sa stati de vorba fata in fata si vei fi cu un pas inaintea celorlalti care ii vor id-ul de mess, get it?!). Daca o da cotita ca nu vrea, gaseste tu ceva cu care sa o faci curioasa. Fetele sunt curioase de felul lor si s-ar intalni cu tine sigur ca sa afle o barfa noua! (Daca ii place de tine n-o sa trebuiasca sa aplici tactica asta prea des :P)Sa imi zici daca a mers! www.oracolul.net

| Miha a răspuns:

''auzi diana vreau sa te intreb cevabig grin, da sa fie doar intre noi doi, da?''ea cu siguranta iti va zice ce si tu: ''ma gandeam asa... dar mai bine lasa...''ca sa o faci curioasa, ea iti va zice ce e? zi-mi? ceva d genul si tu ''vrei sa fim impreuna?''adica daca te ar placea ar vrea sa fie cu tuwinkingasa ca ii pui direct intrebarea astawinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Esti in piatra-neamt cumva?