Draga, daca dupa 2 ani tu nu-ti cunosti suficient logodnicul, atunci poate cel mai bun cadou este sa rupeti logodna, pana ce nu e prea tarziu...
Si un cadou intr-un cuplu face parte din viata personala.
Trebuie sa-ti cunosti bine partenerul /partenera inainte de a te hotari sa te casatoresti.
Urmeaza logodna, care este o perioada de incercare si invatare in pereche, sa va cunoasteti cat mai bine inainte de a va lega prin actul legal al casniciei.
Deseori, cuplurile aleg sa traiasca chiar impreuna in aceasta perioada, ca o simulare a casniciei. Iar daca partile bune depasesc semnificativ partile rele (acestea fiind acceptate), atunci se poate merge la pasul urmator: casnicia.
Esti de 2 ani jumate si nu iti cunosti iubitul ca sa ii faci o supriza placuta? mda, clar ce relatie aveti voi.
daca ai ajuns sa intrebi parerea altora cum sa iti suprinzi iubitul pai atunci imprumuta-l unei femei si dupa iti va zice ea ce sa ii daruiesti!
Eu nu i-am luat nimic special, ci am pregatit cina si un desert pe masura cu mici adaosuri pentru o atmosfera mai diferita si intima, si crede-ma ca i-a placut mai mult decat ceva material. In schimb el a rezervat in weekend o masa(cina) pentru 2 persoane la un hotel unde aveam inclus si piscina pe acoperisul hotelului. Puteti merge sa inchiriati ceva, o barcuta gen (depinde de unde sunteti). Sau un weekend surpriza la munte/mare, sunt multe oferte pe net de la 100 lei in sus pentru 2 nopti cazare pentru 2 persoane(care au inclus micul dejun sau acces la spa etc.)
De acord. Cred ca experientele impreuna sunt un cadou mai frumos decat o camasa si-un parfum. Poti face asta daca nu a pomenit recent ca isi doreste foarte mult un lucru material.
De fapt asta la fost la noi cand am implinit 4 ani, la ziua lui am fost obligata sa ii cumpar un ceas sau ceva adidasi addidas editie limitata. si a insistat ca vrea adidasii asta mi-a spus el ca isi doreste, si daca nu ii ofer eu, ii cumpara el oricum
Asa ca a decis sa-mi spuna ce-si doreste ca sa nu ii cumpar altceva
oricum, un lucru material se pierde, degradeaza, dar momentele frumoase raman intotdeuna!