Ai putea sa îi faci un album foto cu poze cu voi sau un clipa cu poze și momente frumoase sau amuzante cu voi. Aniversare plăcută!
Tehnic vorbind,ne-am uitat la filme romantice, dar eu am privit-o doar pe ea, n-am inteles nimic din acele filme.ea a cumparat vin, doua pahare si lumanari, foarte romantic...iar n-am simtit gustul vinului fiindca simturile mele erau indreptate spre ea
Eu i-am luat o bratara frumoasa de 30 de lei, ce vrei? sunt student, dar totusi i-a placut enorm.
Buna!
Ai putea face un colaj, atasand poze cu voi, si intr-un colt mic sa scrii : '' I love you! ". Iar colajul il vei pune intr-o rama cu inimioare, sau personalizata cu orice altceva.
Mai poti comanda tricouri, pentru el, si pentru tine. Pe tricoul lui sa scrie : '' Ea este a mea! '' Iar pe al tau : '' El este al meu! ''.
Cadoul ar trebui sa fie mic dar cu o valoare sentimentala mare. Dă-i de exemplu o poza intr-o rama frum..Momentele speciale difera de la un cuplu la altul deci aici nu ai decat sa faci ce simti.P.s:dai fundita?
Ii poti darui Un tricou cu o ciocolata in forma de inumioara P.S. Sa va tina
Funda? Plz