| 31ea a întrebat:

Buna maine e constantin si elena si avem prieteni si c-tin si elena, am inteles ca de zi de nume nu se duce cadou? si daca se duce cam ce sa duc ca n-am habar dati-mi o idee multumesc?

Răspuns Câştigător
mira
| mira a răspuns:

De unde ideea asta ca nu se duc cadouri.Suntem o tara civilizata.Nici ideea ca nu se invita nu-mi place.Gazda se poate trezi cu mai multi musafiri decat are posibilitatea sa primeasca sau sa nu vina nimeni si sa se oboseasca inutil cu pregatirile. Un buchet de flori, un parfum bun, un album foto sau de arta, o carte nou aparuta, un cd, un obiect de uz casnic(cafetiera, de exemplu, si te tine minte cat o foloseste), cam asta se poate duce.Depinde de gusturile si preocuparile sarbatoritilor. Mira

7 răspunsuri:
constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Nu conteaza cadoul ci gestul. Pentru Elena, un buchet de flori sau o floare la ghiveci, pentru Constantin, o sticla cu un vin bun sau coniac.

mlm
| mlm a răspuns:

Nu conteaza cadoul sau valoarea, gestul in sine conteaza.

| irynna a răspuns:

Poti cumpara ceva, o mica atentie, ca intre prieteni, nu neaparat un cadou scump.

| Xulescu_6752 a răspuns:

Poti sa cumperi un vin bun sau ceva in genul...intotdeauna functioneazawinking Succes!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.
Ba se duc cadouri.
La ziua numelui (mâine fiind Constantin și Elena) nu se invită, te duci clandestin cu un mic cadou simbolic cu valoare sentimentală (nu se poate uita!).
În cazul zilei de naștere se invită.
Acum nu o se le mai încurci.
Distracție plăcută și La Mulți Ani tuturor prietenilor tăi care poartă numele de Constantin și Elena.
Pa, pa.

| gherghe_9739 a răspuns:

Cel mai frumos cadou sa-i dai persoanei iubite un buchet de trandafiri imperiali.

| maryia_5948 a răspuns:

Ceva simbolic.Ai putea sa ii duci lui un parfum, o camasa, eventual ceva bautura de calitate. Iar ei ai putea sa ii duci flori, bomboane de ciocolata, un parfum placut sau depinde...
Oricum ...sunt atatea chestii pe care le poti duce! Nu trebuie cine stie ce, nicidecum cadouri sofisticate. Ceva simbolic acolo, o mica atentie.

Si eu sunt Elena:X