| Jack99 a întrebat:

Maine o sa ma duc sa imi cer iertare de la cea mai buna prietena a mea, ne am certat acum doua luni. Nu a fost o cearta foarte severa, mai mult o o problema ca am fost prea mult in contact si a devenit prea mult. In ultimul timp a inceput sa aiba din nou privirea mai blanda cand ma vede si imi zambeste cand vorbesc cu ea. Vreau sa ii spun cat de rau imi pare pentru tot si ca am gresit si am invatat multe din asta. Imi e dor ea foarte tare, e una din cele mai importante persoane din viata mea si tin la ea enorm. Sper sa fie corect modul acesta de a aborda problema si sa ma ierte. Voi ce zici, e bine cum vreau sa fac? Mersi anticipat! happy

4 răspunsuri:
| SkyPilot a răspuns:

At fi fost mult mai bine daca faceai acest lucru imediat dupa ce v-ati certat.
Daca este iubita ta, at fi bine sa adaugi la mesaj si un buchet de trandafiri rosii. Si spune-i ce simti pentru ea, asa e cel mai bine.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Procedezi foarte bine, dar cu efect intarziat. dupa 2 luni?
daca faci o greseala fata de o persoana la care cu adevarat tii mult ar fi trebuit sa ii ceri iertare de mai devreme insa sunt si mici sanse sa nu te ierte desi eu nu prea cred ca ti se v-a intampla

| Popov_Valerica_2001 a răspuns:

Salut,cred ca procedezi foarte bine si esti pe o cale buna de ati intoarce persoana draga, nu inteleg doar una cum ai putut sa rabzi 2 luni, dar totusi cred ca face un licru bun. Sper ca ti-am fost de ajutor

| nuestenimic a răspuns:

Sa sti ca esti un barbat adevarat merita sa incerci Incercarea Moarte N-are si este bine ceea ce faci fiindca ai curajul sa-ti ceri iertare de la fosta e frumos BAFTA?