Am fost și în situația ta și în a ei și singurul lucru pe care pot sa ti-l spun e ca nu o sa aveți liniște pana nu va separați.Nu aveți cum sa comandați atâția intr-o casa clar și cineva mereu va fi șef și cineva sluga.
Măcar rezolvați sa stați în case separate pana una alta. Vorbeste cu ei omenește.
Tine-ti gura inchisa ca sa evitati cearta si in felul asta puteti convietuii toti acolo, ca altundeva nu aveti unde merge.
Alta varianta este sa va luati copii si hainele voastre si sa va mutati cu chirie, in alta parte.
Contra lor nu puteti face nimic, pentru ca au acelasi drept pe care il aveti si voi, in curtea aia.
Parca am citit plotul unei telenovele.Nu cred ca voi intelege in viata asta de ce romanii dintr-o data, atunci cand vine vorba de casa si pamant, nu mai stiu ce e aia familie.
De ce sa faceti contra lor si nu pentru voi? Mutati-va si ati terminat toata balacareala, sau poate va place si voua atmosfera.
Nu am unde sa ma mut pentru ca ei nu se muta ca să ne tina încurcați
In chirie
Cel mai inteligent cedează.
Dacă voi V-ați ambiționa și ați cumpara o alta casa, V-ați face condiții etc, nu numai ca le-ați da peste nas, dar ati fi liniștiti si împăcati, fără cearta, fără scandal.
Da-l naiba de orgoliu. Nu va duceți cu pământul ala in mormânt. Dacă sunt disperați după avere, sa o ia pe toată.
Pentru bunătatea voastră Dumnezeu va va proteja si ușura viața.
Pentru lăcomia lor, plătesc ei mai târziu