| ynnaynna61 a întrebat:

Buna mama mea este intr-o relatie cu un barbat de cateva luni eu il cunosc pentru ca mama a vrut sa stam la el in italia 3 luni vara dar tin sa mentionez ca mama a avut multe relati de cand s-a despartit de tata acum 4 ani... nu imi place ideea ca mama va fi cu altcineva decat TATA. Mie nu imi place de el pentru ca cat e mama pe langa mine se comporta ca un inger cu mine si dupa ce pleaca ea ma ia la misto si chesti INTREBAREA MEA: SA IL ACCEPT ARGUMENTATI DC? CUM SA FAC SA II DESPART? PS: i-am spus mamei de faza cu ingeru si mistou si ea o zis ca el se joaca cu mine
EU NU PREA CRED ASTA? CE SA FAC?

4 răspunsuri:
| fabiola a răspuns:

Sper si cred ca mama ta este suficient de matura si responsabila sa stie ce face! Nu este nevoie nici sa-l placi nici sa-i desparti! Tu ai o mama si un tata!

| mgtow a răspuns:

Daca te trateaza prost atunci du-te tu la sectia de politie sau protectia copilului si le spui ca ai probleme, daca ajung sa investigheze si vad ca tu ai dreptate ramai cu taicatu, mai ales tu nu poti sa-ti obligi mama ta ca sa se desparta, face ce vrea cu viata ei.

| inger02 a răspuns:

Parerea mea ignora-l nul baga in seama. el joaca teatru deci cand e mama ta vorbeste frumos si cand pleaca isi arata fata. daca mama ta nu te crede si el continua sa faca misto sau alte lucruri mai grave du-te la politie si depui o plangere ca nu-i de joaca. pe lumea asta sunt numai obsedati si tampiti

| sparkle01 a răspuns:

Gaseste chestii care mamei tale s-ar putea sa nu-i placa la acel om.Totul e sa ai putin respect fata de mama ta fiindca ea ti-a dat viata.Dar cum spuneam, gaseste-i punctele slabe!