| Pisicatttrgbg a întrebat:

Mereu mi s-a parut prostesc sa iti spui durerea pe un site dar acum am ajuns in punctul in care realizez ca am gândit gresit deoarece ma confrunt cu o problema iar nimeni nu ma poate ajuta.Mai exact, bunica locuiește cu noi si se cearta cu tata încontinuu. Certurile dintre ei intervin si in relatia lui cu mama care se destramă. Bunica înflorește chestii vecinilor cum ca am fi insuportabili si spera sa scape de noi.Iar tata si mama simt ca mai au putin si divorteaza, iar toată familia ma urăște deoarece o cred pe bunica. Stiu ca nu am puterea sa schimb ceva dar aceste chestii ma afecteaza cumplit. Ce ați sugera sa fac? Mereu e scandal în casă și de mica am crescut asa dar simt ca nu mai fac fata

Răspuns Câştigător
| Freya1 a răspuns:

Sunt fel si fel de bătrâni si eu am cunoscut cred ca toate părțile lor.
Si eu stiam pe cineva care se plângea ca fata lui isi bate joc de el, pe cand aia il ținea numai in puf.Si bunica mea il lauda pe fratele meu toata ziua cand el nici nu trece pe acolo sa o salute si pe mine ma blameaza care am stat langa ea si i-am dat mâncare,patile,am stat cu ea la spital.
Chiar dacă suna urat bunici încep să devină insuportabilă de la o varsta si chiar daca încerci să ignori rautatile lor nu prea ai cum. Spre exemplu iubitul meu vine mereu la bunica sa o ajute la treaba,mai mult decat propriul nepot si de fiecare dată când mergem acolo tot de fratele meu vorbeste, ca de ce nu a venit si el, ca uite ce ia adus el, ca el a facut nu stiu cum nu stiu ce treaba si a meu se simte extrem de prost.
Cred ca ar trebui să vorbești cu bunica ta sa ii spui sa înceteze, iar pe ai tăi sa ii sfătuiește ca daca vor sa nu se mai certe sa o expedieze de acolo.

4 răspunsuri:
| 116111 TelefonulCopilului a răspuns:

Buna!

Hai sa stam de vorba. Vrem sa te ajutam.
Poti primi ajutor specializat in mod gratuit.

Asociatia Telefonul Copilului poate fi partenerul tau de discutii sau poate fi prietenul tau atunci cand te confrunti cu o problema. Confidentialitatea este cuvantul cheie in relatia ta cu serviciul Telefonul Copilului, oferit de organizatia noastra.
Apelul catre 116 111 este gratuit din retelele Telekom, de luni pana duminica, in intervalul orar 08.00 – 00.00. Mai multe poti afla si la: http://www.116111.ro/intrebari-frecvente
Pentru ca problemele cu care te confrunti reprezinta subiecte delicate si te-ai putea simti in largul tau mai degraba in mediul online, te indrumam sa ne transmiti mesajul tau la telefonulcopilului@telefonulcopilului.ro

Acum poti primi consiliere gratuita si direct de pe telefonul mobil, descarcand aplicatia noastra http://www.116111.ro/descarca-aplicatia

Asteptam sa te ajutam!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E destul de aiurea situatia, insa presupun ca inca esti un copil si nu ai cum sa faci ceva
Daca as fi fost eu in locul tau, i as lua pe toti odata, si as incepe sa ii intreb pe fiecare de ce si cum, chiar daca dupa probabil ar fi suparati pe mine, dar macar stiu ca am incercat ceva, poti sa vorbesti cu fiecare in parte, sa ii intrebi de ce se tot cearta, sa le asculti opiniile fiecaruia, si cel mai important sa fii cat de impartial cu putinta, sa incerci sa le intelegi partea lor de adevar, sa le pui cap la cap si sa incerci cumva sa rezolvi asta, dupa ce o sa stii tot o sa iti vina o idee cum, ar mai fi varianta unui consilier de familie, dar as zice mai intai sa incerci tu, nu cred ca ar fi toti de acord sa se duca la unul, certurile in relatii apar la toate varstele, insa daca se iubesc suficient de mult nu o sa se desparta, sugerezi amandurora separat, sa mai lase de la el, sa il inteleaga si pe celalalt, le spui tuturor si care este starea ta in toata situatia asta si probabil ca de dragul tau o sa o lase mai moale
Bafta, sper ca am ajutat putin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Tu nu ai voie sa tii partea nimanui. Nu cu voce tare.
Problemele astea se rezolva cu timpul.
sad

| Justme79 a răspuns:

Buna cred ca bunica ta este destul de invarsta si uneori oamenii de la o anumita varsta numai au aceeasi rabdare pe care au avut-o candva si in plus mai au si uneori darul sa spuna lucrurii care nu sunt reale gen a scoate putin din relief relatia pe care o are cu parintii tai certuri sunt peste tot in orice familie mai mult sau mai putin dar nu ar trebui sa fie in fie ce zi ca nu face bine nimanui ....nu sunt in masura sa spun mai mult dar un mic sfat cred ca iti pot da... vorbeste cu parintii si cu bunica ta intr-o zi cand sunt totii calmi si spune-le ca numai poti in ritmul asta ca esti satula pana peste cap si ca asta nu este viata pe care ti-ai dorito tu certuri mereu si reprosuri ca esti inca un copil si tu nu ai nici o vina pentru ceea ce fac iei