anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna,
Mi-a placut de un baiat si inca imi mai place. El imi dadea semne ca ma place dar totul s-a spulberat cand am aflat ca era din nou cu o alta fata cu care mai fusese. M-am certat cu el deoarece nu imi spunea ca e cu cineva, nu pot sa zic ca si-a batut joc dar. el spune ca nu a fost nimic adevarat, intre mine si el e doar prietenie. Insa, se uita in ochii mei, zambea, ma atingea, ma intreba ce fac de revelion, se uita dupa mine, punea pe altii sa vorbeasca era TOT atat de clar! Acum suntem din nou prieteni. As vrea sa-i atrag atentia din nou la scoala cand vom merge dupa vacanta, sa-l fac sa regrete si sa ma placa din nou. El este capricorn, iar eu o combinatie de leu cu rac.As vrea sa existe ceva ce pot face, sincer nici nu stiu de cine imi place, nu mi-l mai amintesc. Dar stiu ca e ceva ce ma atrage, inaltimea, vocea, mersul, ochii totsad.
Trebuie sa existe ceva, va rog sa nu raspundeti urat eu ma simt foarte prost si mai vine si Craciunul.
Multumesc.

10 răspunsuri:
| mmary a răspuns:

Pur si simplu nu-l baga in seama! cred ca pe moment e constient ca il placi prin micile lui "vraji", si de aceea te are la degetul mic cum vine vorba crezand ca e liber sa faca ce vrea.adica sa vorbeasca cu 100 de fete in acelasi timp... o sa intalnesti multi smecherasi din astia pe parcurs.nu te lasa prada! evita-l si va tanji dupa tine! craciun fericit! nu merita sa ti-l irosestistraight face cred-mastraight face

| sunset a răspuns:

Cred ca ai putea sa vorbesti cu alti baieti, sa il faci gelos, eu asa as face. Daca vrei sa mai vorbim scrie-mi.
Numai bine!

| tazzmania a răspuns:

Te sfatuiesc din propria initiativa mai ales ca sunt baiat. Arata-i ca esti indiferenta, lasa-l pe el sa te caute si fi putin mai "dura" ca sa zic asa cu el. Baietilor carora le dai prea multa importanta si-o iau in cap si cred ca pot obtine mai mult. Ei bine arata-i tu ca pe tine nu te intereseaza asa mult de el sa nu creada ca te are la mana. Sfatul meu, sper sa fie de folos! Ai grijawinking

| Andreeeeea_2521 a răspuns:

thinking Da esti tu asa sigura ca te'a placut?

| Ciprian a răspuns:

Trateaza-l cu indiferenta. Daca te place va veni la tine. Daca nu, nu te mai gandi la el.

| IooMar a răspuns:

Draga mea daca vrei sa il faci sa sufere, sa te vrea, sa se roage de tine fi indiferenta si mai zambeste'i din cand in cand, dar nu dulcewinking

| ancaRjaibi a răspuns:

Pff, daca baiatul e cu altcineva, i-ati gandul de la el, asta inseamna ca nu a dorit niciodata mai mult cu tine decat o simpla prietenie, iar tu fiind indragostita de el orice gest al lui iti parea mult mai mult decat ce era de fapt. Dar daca totusi il vrei, fi naturala in prezenta lui, dar nu ii arata ´´cat de lesinata esti dupa el´´. Chestia asta ni se poate intampla oricareia dintre noi, iar tu tinand cont ca mai esti si rac(ca si mine) adica fiinte mult prea visatoarehappy
Incearca sa te trezesti putin la realitate si sa vezi cum stau de fapt lucrurile.Nu il sufoca pe baiat daca totusi nu te vrea, ci fi isteata si fa-l pe el sa te aprecieze.Mult noroc

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Idiferent de ce sfat primesti de la alti, doar tu suporti consecintele pentru actiunile tale.
Rezolva situatia astfel incat sa fie cat mai optim pentru tine.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

El a vazut ca tu stai in limba dupa el si acum te are la mana lui...fii putin indiferenta...lasa-l pe el sa te vrea iti mai dau un sfat:daca totusi te va intreba daca vrei sa fiti impreuna, nu ii raspunde foarte rapid si nu te extazia, lasa-l vreo 2-3 zile spunandu-i ca te mai gandesti mult noroc!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Arata-i ca nu esti interesata de el. Eu am renuntat la sentimente, fiindca ma consumam din cauza lor degeabawinking Tu decizi ce vei face!